Brezilyalı model Ana Braga'dan milli takımına destek

Brezilya futbol milli takımı Dünya Kupası'nda en büyük favorilerden gösteriliyor. Brezilyalı model Ana Braga, yaşadığı Amerika'da ülke takımına bakın nasıl destek oldu.

Brezilyalı model Ana Braga, dün Los Angeles'ta benzin istasyonundan otomobiline benzin alırken görüntülendi. Model Ana Braga'nın üzerindeki Brezilya bayraklı büstiyer dikkat çekti. 

Rusya’da yapılan Dünya Kupası’nda mücadele eden ülkesinin milli takımına destek olan Braga’nın yerel bir fotoğrafçı tarafından çekilen ilginç fotoğrafları bağlı olduğu ajans tarafından satın alınarak dünya medyasına servis edildi.

Amerika’da yaşayan güzel model, aynı zamanda sıkı bir hayvan hakları aktivisti.

ABD'nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas şehrinde yaşayan Braga, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Rio de Janeiro doğumlu Braga'nın hayatı, düşük bütçeli bir televizyon programına da konu olmuştu. Braga, ilginç yaşamının sinema filmi yapılması konusunda gelecek tekliflleri ise başrol şartıyla kabul edebileceğini açıklamıştı.

Braga, "The Ana Show" adlı programı, bu gibi girişimlerde bulunmak isteyen insanlara cesaret vermek için yaptığını söylemişti. Ana Braga, "Bence herkes hayallerinin peşinden koşmalı" demişti.

Ünlü model geçen yıl dolar milyoneri bir Arap prensle yaşadığı Hawai tatiliyle Amerikan dergilerine haber olmuş, Arap prensin evlilik teklifini, kapanma şartıyla yaptığı için geri çevirdiğini açıklamıştı. 

YORUM YAP
YORUMLAR