BÖYLE ŞEYİN HİÇ ŞAKASI OLUR MU? KİBARİYE SAÇMALADI: HAMİLE DEĞİLİM ŞAKA YAPTIM!

3 AYLIK HAMİLE OLDUĞUNU AÇIKLAYAN 56 YAŞINDAKİ KİBARİYE DÜN AKŞAM GERİ ADIM ATTI VE "ŞAKA YAPTIM, HAMİLE DEĞİLİM" DEDİ. KİBARİYE'NİN HAMİLELİK GİBİ KUTSAL BİR KONUYU BU ŞEKİLDE DİLİNE DOLAMASI BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ.

Hamilelik haberi gündeme bomba gibi düşen Kibariye, dün akşam Kenan Doğulu ile birlikte konser verdi. Sahne öncesi basın mensuplarının sorulanı yanıtlayan şarkıcı, hakkında çıkan haberlere de açıklık getirdi.

 

Kibariye, ‘Siz sormadan, hemen ben sadete geleyim. Beni sevenlerin sözlerinden çok etkilendim ve 3 aylık hamileyim dedim. Ama öyle bir şey yok. Hamile değilim’ dedi.

 

Arabesk müziğin güçlü seslerinden Kibariye, geçtiğimiz günlerde verdiği konser sırasında 3 aylık hamile olduğunu açıklamıştı. 56 yaşındaki şarkıcının bu sözleri magazin gündeminde ilk sıraya çıkmıştı.

 

Dün gece Kenan Doğulu ile sahne alan ünlü şarkıcı mikrofonlara, "25 bin kişinin karşısına çıktım, inanılmaz heyecanlandım ve '3 aylık hamileyim' dedim. Ancak böyle bir şey yok" diyerek, şaka yaptığını söyledi.

 

Kibariye'nin hamilelik gibi kutsal bir konuyu bu şekilde diline dolaması ve şaka konusu sosyal medyada büyük tepki çekti.

 

Kızı ve eşinin çocuk istediğini ifade eden Kibariye, sağlık sorunları nedeniyle böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledi.

 

Kendisinden 19 yaş küçük olan Ali Küçükbalçık ile evli olan Kibariye'nin Birgül adında bir kızı var.

YORUM YAP
YORUMLAR