BİRİ İBO'YA SÖYLESİN!

İBRAHİM TATLISES, AK PARTİ TARAFINDAN ŞANLIURFA'DAN ADAY GÖSTERİLEN MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA, SANKİ SEÇİM OLMUŞ BİTMİŞ DE SEÇİLMİŞLER GİBİ, "BU DÖNEM KORKMAYIN, KONUŞUN" DİYE SESLENDİ.

İBRAHİM TATLISES: MİKROFONDA ELEKTRİK YOK, SİZİ ÇARPMAZ!

 

MAGAZİN DUAYENİ - İbrahim Tatlıses seçimlere AK Parti'den katılabilmek için aday adayı olmuş ancak partinin aday listesine girememişti. İbrahim Tatlıses, sanki seçim yapılmış ve listeye alınan adaylar seçilmiş gibi "Şanlıurfa milletvekili seçilen arkadaşlarıma sesleniyorum..." diyerek, adaylara "Lütfen bu dönem konuşun korkmayın ! Mikrofonda elektrik yok, sizi çarpmaz..." dedi.

 

Aday olamayan İbrahim Tatlıses'ten milletvekili sitemi!

 

İbrahim Tatlıses, 7 Haziran genel seçimlerinde memleketi Şanlıurfa'dan Ak Parti'den milletvekili aday adayı olmuş ancak listeye girememişti.

 

Uzun süre sessizliğini koruyan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Twitter'dan böyle sitem etti:

 

"Şanlıurfa milletvekili seçilen vekillerimize sesleniyorum. Lütfen bu dönem konuşun korkmayın ! Mikrofonda elektrik yok, sizi çarpmaz... Vatandaşa sorsam geçen dönem bir vekilimizin ismini söyler misiniz, zannetmiyorum ki birinizi TANISIN!! İster bana kızın isterseniz kızmayın malesef durum böyle."

 

İbrahim Tatlıses'in bu mesajını okuyan bir hayranı, "Biri İbo'ya seçimin daha yapılmadığını, hangi partiden kaç kişinin, kimlerin seçilip, kimlerin seçilmediğinin belli olamayacağını hatırlatsın" şeklinde yorum yazdı.

YORUM YAP
YORUMLAR