Bircan Bali, Ömer Gezen çifti boşanıyor mu?

Bir süredir boşanacakları iddia edilen Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Bircan Bali ile avukat eşi Ömer Gezen'den kötü haber geldi. Gezen'in Bali'ye boşanma davası açtığı öğrenildi.

43 yıllık magazin gazetecisi Bilal Özcan’ın ünlülerle yaptığı röportajları ve ilginç yorumlarını YouTube’da Bilal Özcan TV kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Eylül 2018'de sosyal medya hesabından evlendiğini duyuran ünlü sunucu Bircan Bali, evlendikten 1 ay sonra eşinin boşanma davası açmasıyla sarsılmıştı. Kısa süre sonra ayrılıktan vazgeçen Gezen'in, evliliğini noktalamak için ikinci kez İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurduğu iddia edildi.

İDDİALARI YALANLADI

Bir süredir yeniden boşanacakları konuşulan çiftten Bircan Bali, sunucusu olduğu Söylemezsem Olmaz programında iddialara açıklık getirdi.

Bali, şunları söyledi: "3 aylık hamileyim. Biraz gergin bir hamilelik geçiriyorum. Ben hamileliğimi 2 haftalıkken öğrendim, öğrendikten hemen sonra eşim askere gitti.
 

Bu yüzden gerginlikler çoğaldı. Askerden geldikten sonra da şiddetli kavgamız devam etti. Biraz uzaklaşmak için o süreçte eşim Antalya'ya gitti. Sonra büyüklerimizin araya girmesiyle sorunları aştık. Şimdilerde gayet iyiyiz, bir boşanma yok."

Bilal Özcan’ın ünlülerle yaptığı röportajları ve ilginç yorumlarını YouTube’da Bilal Özcan TV kanalımızdan takip edebilirsiniz.

YORUM YAP
YORUMLAR