Bir kadınla samimi görüntüler veren Kadir Doğulu'dan ilk açıklama geldi

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun Alaçatı'daki mekanda bir kadınla samimi olarak görüntülenmesi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Neslihan Atagül ile 2016 yılında dünyaevine giren oyuncu Kadir Doğulu'nun bir eğlence mekanında geçtiğimiz günlerde adı bilinmeyen kadınla dans ederken ortaya çıkan samimi görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

İddiaya göre; mekanda bulunan Aras Bulut İynemli arkadaşı Kadir Doğulu'yu uyardı. İynemli'nin uyarılarını dikkate almayan oyuncu eğlenceye kaldığı yerden devam etti. 2. Sayfa programında Doğulu hakkında bomba bir iddia daha ortaya atıldı. Doğulu'nun baş harfi "S" olan bir kadınla aşk yaşadığı ve imam nikahı kıydırdığı öne sürüldü.

Gazeteci Birsen Altuntaş'a açıklamalarda bulunan Doğulu, şunları söyledi: "Ben bu görüntüleri bu şekilde yayan kişinin benimle yakınlaşmak isteyen ama yakınlaşamayınca da bu şekilde davranan bir kişi olduğunu düşünüyorum. O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım. Bunun yerinin ve zamanının da bir önemi yok. Benim Neslihan'dan başka imam nikahlı eşim yok"

 
YORUM YAP
YORUMLAR