BİR BAKMIŞSIN HAYAT ELDEN KAÇMIŞ!

YENİLEDİĞİ SAHNE ŞOVU VE NUR YERLİTAŞ DİKİMİ ÖZEL KIYAFETLERİYLE BÜYÜLEYEN AJDA PEKKAN, SAHNEDE İÇİNİ DÖKEREK, “HER ZAMAN BİR NUMARA OLMANIN ÇOK ZOR, HAYAT GİDİYOR” DİYE KONUŞTU.

Yenilediği sahne şovu ve Nur Yerlitaş dikimi özel kıyafetleriyle büyüleyen 69 yaşındaki Ajda Pekkan, sahnede içini dökerek, “Her zaman bir numara olmanın çok zor, hayat gidiyor” diye konuştu.

 

Bostancı Gösteri Merkezi’nde yenilediği sahne şovuyla enerjisini konuşturan Ajda Pekkan(69), “Çalışmayı çok seviyorum. Ama hâlâ da çalışmak istiyorum, tabii illa şarkı söylemek zorunda değilim. Gerçekten çok zor bir şey, her zaman bir numara olmak, her zaman sen olmak, kendini kovalamak ve kendini yakalamaya çalışmak... Bir gün bir bakıyorsun ki hayatı elinden kaçırıyorsun. Ama ben çok mutluyum, böyle yorulmayı çok seviyorum” dedi.

 

Konserin ikinci bölümünde Pekkan’a, Enbe orkestrasının şefi ve yeni çıkacak olan albümünün prodüktörü Behzat Gerçeker ve Enbe vokalistleri eşlik etti.

 

Pekkan’ın yeni repertuarında ‘Ankara’nın Bağları’ ve ‘Dım Dım’ türkülerinin de olması tarzını genişlettiği yorumlarına neden oldu.

 

Vicdan azabı duyuyorum!

 

Ajda Pekkan pek çok şarkısının söz yazarı olan ve geçen ay hayatını kaybeden Fikret Şeneş’i sahnede andı. “Son günlerinde yanında olamadığım için vicdan azabı çekiyorum” dedi.

 

Pekkan, geçtiğimiz ay vefat eden, söz yazarı Fikret Şeneş’i son günlerinde göremediği için vicdan azabı çektiğini belirtip şunları söyledi:

 

“Fikret Şeneş yazdı, ben söyledim. Ben söyledim sizler sevdiniz. O sınırsız sevgisini şarkılarında anlatan bir kadındı. Bu saygıdeğer insanın benim için anlamı büyük. Bu mesleğin yarattığı bazı durumlar olabiliyor. İnsan bazen ailesinden bile kopuyor. İstemeyerek ondan uzak kaldım. Vicdan azabını duyuyorum.”

 

Vefasızlıkla suçlanmıştı

 

Sahnedeki barkovizyonda Şeneş’in dev bir fotoğrafı yer aldı. Pekkan ünlü söz yazarının cenazesine katılmış, ancak oğlu Celal Çapa ve ailenin “Vefasızlık yaptı. Şimdi ne yüzle geliyor!” tepkisiyle karşılaşmıştı.

 

Pekkan’ın  bacak ve kolları Swarovski taşlarla süslü kıyafeti Nur Yerlitaş imzalıydı.

YORUM YAP
YORUMLAR