Bilal Özcan yazıyor: Ozan Güven, bugünün işaretini seneler önce vermişti

Ünlü oyuncu Ozan Güven sevgilisini dövdüğü iddiasıyla savcılık oldu ama bu onun agresif yapısını gösterdiği ilk olay değil...

Bilal Özcan yazıyor

Oyuncu Ozan Güven’in sevgilisini feci halde dövdüğü iddiası bazılarını çok şaşırtmış olabilir, ancak beni hiç şaşırtmadı…

Çünkü, bu adamın daha önce yaptığı bazı davranışlar karakteriyle ilgili ipuçları vermişti.

9 yıl önce, sevgilisiyle Cihangir”de görüntülendiğinde, “İlişkiniz nasıl gidiyor?” diyerek mikrofon uzatan muhabire önce “S…. git lan” demiş, ardından da “Ben senin s…… karıları soruyor muyum” diyerek hakaret ve küfür yağdırarak üzerine yürümüştü.

Güven, 19 yaşındaki muhabir arkadaşımıza öyle bir saldırmıştı ki etrafında bulunanlar ünlü aktörü, çocuğa bir zarar vermesin diye son derece güçlükle zaptedebilmişti.

Ozan Güven, yaşını da sorup öğrendiği genç muhabirin üzerine çok ağır küfürler ederek hırsla saldırmış, yanındakiler tarafından ancak kucaklanarak zarlıkla durdurulabilmişti...

Google’a bakarsanız, o geceyi anlatan haberler çarşaf çarşaf duruyor. 

Oysa gazeteciler, aynı soruyu sevgilisiyle beraber rastladıkları her ünlü isme soruyor, hiç kimseden de böyle çılgınca bir tepki görmüyorlar.

Geçen yıl Aralık ayında yine bir gece kendisine soru yönelten muhabire “Sen kimsin, niye soruyorsun?” diye tepki gösteren oyuncu Nisan ayında bir başka muhabirin, "Cem Yılmaz'ın bahçesinde yangın çıktı" sözlerine sinirlenmiş ve "Bana ne lan Cem'den, kapatın kamerayı, çekmeyin, kapatın, kapatır mısın kamerayı. Kapat lan kamerayı" demişti.

  SOSYAL MEDYADA ÇOK BÜYÜK TEPKİ VAR

Günümüze gelirsek, oyuncunun son sevgilisi Deniz Bulutsuz’un yaşadığını iddia ettiği olay toplumda çok büyük tepki çekiyor,

Sadece kadınlar ve ünlüler değil, pek çok erkek de bu olay vasıtasıyla sosyal medyadan bir kez daha kadına şiddet konusunda tepkisini dile getiriyor.

Deniz Bulutsuz’un kendisine bir saatten fazla şiddet uyguladığını iddia ettiği sevgilisi Ozan Güven’in bayıldıktan sonra da vurmaya devam ettiğini söylemesi yaşananların ne kadar vahim olduğunu gösteriyor. 

Sözcü gazetesinden Hayati Arıgan konuyu araştırdı ve yazdı…

Habere göre, yüzü gözü morarmış, sol gözünün içine kan oturmuş bir şekilde hastaneden darp raporu alan Bulutsuz savcılık ifadesinde şunları söylüyor?

“Olay günü bana söylediği ağır sözlerinin ardından Ozan’ın evine gittik. Ozan alkol aldığından fütursuz ne dediğini bilmeyen bir hal alır. Bu söze bozulduğumu söylememin ardından alkolün etkisiyle bağırıp çağırmaya başladı.

Onu sakinleştirmek isterken yatak odasındaki abajuru duvara vurarak kırdı. Beni ittirince abajur çeneme geldi. Sonra beni yatağa yatırarak üzerime oturarak sert bir tokat attı. Ardından bana vurmaya devam ederken kendi yüzüne de vuruyordu. “bak sana bir tane vurdum, kendime yirmi kez vuruyorum.

      KAÇMAYA ÇALIŞTIM

Evden kaçmaya çalıştım. Evin üst katındaki merdivenlerden inerken saçımdan beni yakalayarak kafamı duvara vurdu. Çarpmanın etkisiyle merdivenlerden düştüm. Bacağım ve kalça kısmım dahil olmak üzere çok bölgeden yaralandım.

         BAŞIMDAN AŞAĞIYA SU DÖKTÜ

Ozan pek çok eşyayı kırmıştı. Bu sırada yerde bulunan kırılmış cam parçalarından da hem ben hem Ozan yaralandı. Elimde su şişesi ile beklerken ‘Bana biraz su ver’ dedim. Elindeki suyu kafamdan aşağıya dökerek, ‘al sana su’ dedi”

             ÖLÜM TEHDİDİ

Evden çıkmama izin vermeyerek ‘Hiçbir yere gidemezsin. Burada kalacaksın, sen bunu hak ediyorsun. Seni öldüreceğim’ dedi. Cep telefonumu elimden alarak cebine koydu.

         ÇIPLAK AYAKLA KAÇABİLDİ

Beni evde alıkoyduğu için çok büyük uğraşlarla ayakkabılarım olmadan evden çıktım. Şoförü beni araca alarak dolaştırdı. Bir benzinliğe uğrayarak su ve kolonya aldı. Evin yan sokağına giderek, ben araçta beklerken şoförü eşyalarımı aldı. Sonra da beni arkadaşımın evine bıraktı.”

Ozan Güven’le ilgili mahkemeden iki ay süreyle uzaklaştırma kararı da çıkartan Bulutsuz savcılık dilekçesinde, evdeki güvenlik kameralarının incelendiğinde, olayın gerçekliğinin ortaya çıkacağı belirtilerek savcılıktan cep telefonlarının konumlarının incelenmesi de istedi.

    OZAN GÜVEN, BEN KİMSEYİ DÖVMEDİM

Öte yandan Deniz Bulutsuz’un şikayetinin ardından Ozan Güven de darp raporu aldı. Ozan Güven savcılığa verdiği ifadede ayrılmak isteyince kız arkadaşının oyununa geldiğini ileri sürdüğü ve asıl mağdurun kendisi olduğunu belirttiği vurgulandı.

Bana göre, elbette bu olayın mağduru genç kadın… Valla öyle başarılı polis ve hukuk teşkilatımız var ki elbette bu olay tüm gerçekleriyle çözülür. Ozan Güven evdeki video kayıtlarını vermek ister mi istemez mi bilemem. Ancak eve kamera kurulumunu yapıp güvenlik hizmetini veren kurum, savcılık istediğinde her türlü görüntüyü vermek durumundadır. 

İşte o zaman da kimin doğru söylediği belli olur.

Bilal Özcan yazdı

YORUM YAP
YORUMLAR