Bilal Özcan: Hadise hatayı erkeklerde değil, kendinde ara!

Usta Gazeteci Bilal Özcan, Hadise hakkında çok çarpıcı yorumlarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde konser veren Hadise, Sinan Akçıl imzalı 'Evlenmeliyiz' şarkısını seslendirdikten sonra hayranlarına şaşırtan bir açıklama yaptı. 'Karşımıza gerizekalılar çıkmazsa evleneceğiz' diyen Hadise, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Usta Gazeteci Bilal Özcan Hadise hakkında neler söyledi?

"Hadise de Hande Yener'de Sinan Akçıl ile aşk yaşadı... Hadise'nin evli Sinan Akçıl'a göndermede bulunması, tabi sorulduğunda Sinan Akçıl'a söylemedim diyebilir.... Sinan Akçıl bu sözlere eşine karşı saygısı olmasa cevap verirdi. Sinan Akçıl o zamanlarda 'Evlenmeliyiz' adlı şarkıyı Hadise'ye yazdığını söylemişti. 'Karşımıza gerizekalılar çıkmazsa evleneceğiz' diyor, Hadise! Sen başka bir şey ara, karşına çıkan erkeklerle ilişkini sorgulayacağına hatayı kendinde ara.

Bence sen bir erkekte karar kılamıyorsun, klibine yeni Fransız çocuk oynamaya gelmişti. Onunla Amerika'ya gidiyor, muhabirler soruyor arkadaşının doğum gününe gittiğini söylüyor... Çocukta New York'ta fotoğraflar paylaşıyor. Hakan Sabancı ile ayrılıyor, bir otelde görüştükleri öğreniliyor ayrıldıktan sonra. Bu yaşantını gören erkek sana nasıl yaklaşsın?" şeklinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

(Uçankuş TV)

YORUM YAP
YORUMLAR