Bergüzar Korel'in kız kardeşi Zeynep Korel, evlere temizliğe gittiğini açıkladı!

Oyuncu Bergüzar Korel'in yurt dışında yaşayan yönetici olan kız kardeşi Zeynep Korel, oturduğu sitede günlüğü 400 TL'ye evlere temizliğe, saatliği 70 TL'ye de köpek gezdirmeye başladı.

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programının özel haberine göre; Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in kız kardeşi Zeynep Korel, Chicago'ya taşınarak burada hayatına çok başka bir şekilde devam etme kararı aldı. Boğaziçi Üniversitesi Turizm Otelcilik mezunu olan Korel, Teksas'taki Rice Üniversitesi'nde Tasarım bölümünü bitirdi ve Nişantaşı'nda şirkette yöneticilik yaptı.

İki kitap yazan Zeynep, şimdilerde temizlik işçisi oldu. Oturduğu sitede günlüğü 400 liraya evlere temizliğe giden Zeynep, arta kalan vaktinde de saati 70 liraya köpek gezdirdiğini Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına açıkladı.

2. Sayfa programına bağlanan Zeynep Korel, şunları söyledi:

“Namusumla para kazanıyorum. Yaptığım işten utanmıyorum. Bana hayat altın tepside sunulmadı. Ailemin imkanı olmasına rağmen bu benim yolum bu benim seçimim. Çalışmak hiç ayıp değil. Ayıp olan sizin yanınızda olmayan, sizi görmezden gelenlerdir. Bu bazen aile fertleri, arkadaşlarınız olabilir. Hele anneyseniz evlat ayırmayın.

“Rahmetli babam hayatta olsaydı. temizlik yapmama izin vermezdi. Babam hayatta olsaydı birçok şey farklı olurdu. Benim sağlık sorunlarımdan dolayı çalışmama izin vermezdi. Çok erken iş hayatına atıldım. Hem okudum, hem çalıştım. Büyürken kimse bana aferin kızım demedi. Anneler, babalar evlatlarınıza iyi şeyler yaparken aferin deyin. Şiddetten uzak durun. Anne, babalar problemlerinizi çocuğunuzdan uzak tutun. Her anne iyidir. Her anne baba hata yapar. Rahmetli babamın söylediği gibi yüreğimin götürdüğü yere gidiyorum."

(İkinci Sayfa)

YORUM YAP
YORUMLAR