Bergüzar Korel'den oğlu Han'ın yeni yaşını kutladı: Muhteşem bir hediyeydin

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oğlu Han'ın doğum gününü kutladı.

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in oğlu Han 4 yaşına girdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bergüzar Korel, şu ifadelere yer verdi:

"3 dakika içinde dünyaya gelip, geldiğin andan itibaren hepimizi hep güldürdün benim sarı kafam. Öyle ki doğduğuna inanmadı o gün seni bekleyenler. Doğumhaneye gözyaşlarıyla uğurlayanlar bir kahve içmek için asansöre gittiklerinde 'Doğdu' sesiyle geri dönerken hepsinin gözünden bu sefer gülmekten akıyordu yaşlar. Neler yaşadık birlikte ve sen tüm o zor zamanlara rağmen bir neşe küpü olarak kolaylıkla geldin dünyaya ve öyle de büyüyorsun benim birtanem.

Neler yaşadık birlikte ve sen tüm o zor zamanlara rağmen bir neşe küpü olarak kolaylıkla geldin dünyaya ve öyle de büyüyorsun benim birtanem. Seni doğurduğum gün çekilen fotoğraflara baktığımda olan o komik halim, şaşkınlığım, heyecanım hala o günkü gibi, çünkü seninle olmak hep bu demek annecim. Neşe ve sürprizlerle dolu binbir an... Seni çok seviyoruz güzel bebeğim. Allah sağlıklı, hep böyle neşeli, huzurlu bir ömür nasip etsin hep birlikte. Sen 8 Mart'ta seni bekleyen tüm o kadınlara muhteşem bir hediyeydin canımın içi. İyi ki doğmuşsun neşe balığım"

YORUM YAP
YORUMLAR