Bergüzar Korel'den deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlar için yazılan kötü sözlere sert tepki!

Bergüzar Korel, 14 Mayıs günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri'nde deprem bölgesinin seçim sonuçları hakkında yazılanlara sert tepki gösterdi.

Pazar günü gerçekleştirilen 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri'nde sandığa halkın iradesi tecelli etti. Ancak bazı kitleler, özellikle deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızı hedef alarak, depremzede vatandaşların oy tercihleri üzerinden iğrenç ifadelerin yer aldığı paylaşımlarda bulunup hakaret ettiler. Sanatçı Bergüzar Korel de yapılan bu kötü paylaşımlara karşı sessiz kalamadı.

"YAZILANLAR, TAM DA ELEŞTİRİLEN ZİHNİYETİN TA KENDİSİ"

Instagram hesabından duygularını paylaşan Bergüzar Korel, şu ifadeleri kullandı:

"Deprem bölgelerinden gelen sonuçlar hakkında yazılanlar tam da eleştirilen zihniyetin ta kendisi. Bu yazılanları her şeyini kaybetmiş insanlar okuyor.

İnsanlar öldü! Hayatta kalmaya çalışan bir sürü insan tüm bu yazılanları okuduğunda ne hissediyor? Yapılan yardımların ve dayanışmanın hesabını soracak, böbürlenecek insanlar değiliz biz. Sevgiyi, umudu, bir olmanın, birlikte olmanın hayaliyle sadece iyiliği yanında olanlarız. Lütfen..."

YORUM YAP
YORUMLAR