Berfu Yenenler- Eser Yenenler çifti nazara geldi

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler sosyal medya paylaşımlarına hız kesmiyor. Berfu Yenenler, 'Nasıl bir nazar var bizim üzerimizde?' notu ile evlerine giremediklerini belirttiği yeni paylaşımı ile adeta isyan etti.

 

2019 yılında ünlü oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile yuva kuran ve mutlu evliliklerini iki çocuk ile taçlandıran Berfu Yenenler sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden. Yenenler çifti eğlenceli paylaşımları ile son günlerde adından sıkça söz ettiriyor.
 

Ünlü isimler şimdi de arı isyanı ile sosyal medyada dikkatleri üzerlerine çekti.

Yakın zamanda Çeşme tatillerini Eser Yenenler'in rahatsızlığı nedeniyle sonlandırarak İstanbul'a dönen çiftten Miss Turkey güzeli Berfu Yenenler'in son paylaşımı yine çok konuşuldu. 

EŞEK ARILARI İSYANI

25 yaşındaki Berfu Yenenler, evlerinde yaşadıkları sıkıntıyı takipçileriyle paylaştı. Ünlü isim, Instagram story'sinden orman içinde kiraladıkları evlerinin bacasına eşek arılarının yuva yaptığını paylaşarak adeta isyan etti. "Nasıl bir nazar var bizim üzerimizde?" sözleriyle yaşadıklarını durumu aktaran Berfu Yenenler, evlerine giremediklerini belirtti. 

"SIKINTILI GÜNLER GEÇİRDİK"

2015 Miss Turkey dördüncü güzeli Berfu Yenenler eşinin sağlık sorunu sebebiyle paylaşım yapmadığını şu ifadelerle duyurmuştu.

Bir süredir buralarda yoktum biliyorsunuz bir açıklamayı da size borçluyum. Eser'de ortaya çıkan bir sağlık sorunu sebebiyle bir miktar sıkıntılı günler geçirdik. Çesme'den döndük, şu an İstanbul'dayız. Bazı tetkikler ve tedaviler sonrası evimize dönebildik. Şimdilik her şey yolunda gözüküyor, eski hayatımıza yavaş yavaş dönüyoruz. Merak edip soran herkese çok teşekkür ederiz, hadi bol bol mutluluk paylaşmaya devam edelim hep birlikte.

Öte yandan Berfu Yenenler, yakın zamanda eşi Eser Yenenler ile Miss Turkey 2021'i birlikte sunacaklarını takipçilerine müjdelemişti.

 

YORUM YAP
YORUMLAR