Bensu Soral, aşı olduğu için eleştirenlere ne cevap verdi?

Ekranların aranılan yüzlerinden olan Bensu Soral, koronavirüs aşısı olduğu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Koronavirüs nedeniyle aşılama süreci devam ederken Bensu Soral da koronavirüs aşısı olan isimler arasına adını yazdırdı. O anları sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaşan Soral, 'Sıra bende! En yakın zamanda aşısız kimse kalmasın. Özlem Türeci & Uğur Şahin... Sağlık çalışanlarımızın elleri dert görmesin, iyi ki varsınız!' notunu düştü.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

30 yaşındaki Soral'ın aşı olmasına sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Soral, yeni bir açıklama paylaşarak kronik hastalığı olduğunu söyledi. Soral, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'Merhabalar... Öncelikle aşı sırası ve önceliği gibi konularda büyük bir hassasiyet olmasına çok sevindiğimi ve bu hassasiyeti paylaştığımı belirtmek isterim. Ben Crohn hastasıyım. Crohn; kronik bir rahatsızlık olmakla beraber her hafta kendime iğne yapmamı gerektiren bir hastalık.

Maalesef kullandığım ilaç bağışıklığı çok düşürüyor. Bu ilacı kullananlar aşı sıralamasında çok üst sıralarda olmasa da bir önceliği var. Ben de bu sayede aşı olabildim.

Asla herhangi bir ayrıcalık söz konusu değildir ve bütün insanlık olarak yaşadığımız bu felakette ayrıcalık talep edecek biri değilim. Hepimize geçmiş olsun.'


YORUM YAP
YORUMLAR