Bennu Gerede, Bilge Öztürk ve Daren Gerede Erkaya aşkına destek oldu

Tarkan'ın eski sevgilisi Bilge Öztürk Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili arasındaki 22 yaş farkı çok konuşulurken Bennu Gerede'den çifte destek geldi.

Tarkan'ın uzun bir süre aşk yaşadığı avukat Bilge Öztürk, aradığı aşkı kendisinden 22 yaş küçük olan Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya'da buldu.

İkilinin aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düşerken gözler anne Bennu Gerede'ye çevrildi. Bennu Gerede, oğlunun aşkına destek olduğunu ifade etti.

Bennu Gerede, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Birkaç günden beri yerel talk show sunucuları benimle iletişime geçti ve aslında gayet normal olan bir şeyi büyük bir olaya dönüştürmüş durumdalar. Aşk. Aşkın en saf, en büyülü hali. İki güzel insan arasındaki rızaya dayalı aşk. Onu bu kadar sansasyonel yapan tek şey, yaş farkının olmasıdır. Bu gerçekten önemli mi, sonunda sadece bir beden değil miyiz? Ruhu olan bir beden! Vücudumuz sadece bir araçtır ve başka bir şey değildir.

Sonsuza dek yaşayan ruhlarımız. Neden bir erkek, çok daha yaşlıysa bir kadından ve birliktelerse bu gayet normal ama kadın yaşça büyükse erkekten bu bir skandaldır? Bu sana nasıl bir anlam ifade ediyor? Yolları kesişen ve birlikte büyülü bir yolculuk yaşayan iki güzel ruhu kutsuyorum. Sizi seviyorum"

YORUM YAP
YORUMLAR