Bengü ve Selim Selimoğlu düğününde şıklık yarışı!

Yaklaşık 1,5 yıldır birlikte olan Bengü ve Selim Selimoğlu, önceki akşam Raffles Hotel’de düzenlenen törenle evlendi. Görkemli düğüne, cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.



Bengü ve Selim Selimoğlu önceki akşam Raffles Hotel’de gerçekleşen törenle nikâh masasına oturdu. Geçtiğimiz günlerde geleneklere uygun renkli bir kına gecesi düzenleyen Bengü, Acarkent’teki evinden de davul-zurna eşliğinde çıktı. Şarkıcı, bu anları sosyal medya hesabından da paylaştı.

Geçen akşamki düğün törenine ise aralarında cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin olduğu 600 davetli katıldı. Düğüne katılan isimler arasında Revna Demirören, Yelda Demirören, Kenan Doğulu-Beren Saat, Esra Erol, Çağla Şıkel, Chloe-Serdar Ortaç ve Berkay da vardı. Bengü’nün nikâh şahitliğini Revna Demirören, Kenan Doğulu ve yeğeni Beliz Şen yaptı. Damat Selim Selimoğlu’nun şahitliğini ise Tahir Kıran ve Eda Güzelcik üstlendi.



Bengü, Pronovias marka bir gelinlik giydi. Selimoğlu ise Vakko marka bir smokin tercih etti. Düğünde Tarık Sezer Orkestrası sahneye çıktı. After party’de ise gelinin nikâh şahitliğini de üstlenen Kenan Doğulu performans sergiledi.

Düğüne katılına davetliler şıklık konusunda birbirleriyle yarıştı... Çağla Şıkel iddialı kıyafeti ile adından söz ettirdi.

Çağla Şıkel düğün töreninde Züleyha Kuru imzalı transparan bir elbise giydi. Ünlü model, “En yakın arkadaşım doğum yaptı. Biraz ebelik yaptım, o kucağına bebeğini aldı, ben de hemen kuaföre gidip hazırlandım. Bengü’den de düğün sonrası güzel haberler bekliyoruz. Bengü’nün bebeğinin de ebesi olacağım. Artık alıştım” dedi.



Geceye tek katılan Ziynet Sali, “Müzmin bekar olarak hayatıma devam ediyorum. Vallahi Bengü son çarem. İnşallah burada bulurum kısmetimi. Sosyal medyadan yüzük ve kolye resmi gönderenler oluyor. Herhalde benim sonum hayranımla evlenmek olacak.”



(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR