Beach Wear defilesiyle fırtına gibi esecek

Ünlü yabancı mankenlik ve oyunculuk ajanslarının da takibinde olan manken ve oyuncu Rukiye Gül'de Mehmet Gündem Beach Wear defilesinde yer alacak



Türkiye’nin ünlü mankenleri Sema Şimşek,  Bilge Kara , Tuğba Karaca, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz, Açelya Kartal, Asya Öztürk, Müge İskender, Ola  Zaremba, Rukiye Gül,  Marina Federenko,  Özge Nur  Ücel gibi tanınmış modellerin podyuma çıkacağı defilenin koreografisini ünlü koreograf Asil Çağıl  müziklerini ise Ayhan Topaloğlu yapacak.

Geleceğin yeni 'Victoria Secret Meleği' adayı Rukiye Gül'de...

Awakenıng  teması ile bu yıl adından sıkça söz ettirecek başarılı tasarımcı  Mehmet Gündem’in koleksiyonunda cesur, canlı renkler, enerjik eğlenceli biraz deli dolu, romantik bir plaj kadını. vurgulanıyor…

Koleksiyonda tüm ürünler gerek tasarımı gerek desen, ve işleme gibi tüm detayları  ile birer adet kişiye özel üretildi.

Sanat, cemiyet ve iş dünyası deflede olacak..



Şık  vualler,   penang şifonlar swarovsky kristaller  minimalizeye bir baş kaldırıyı çağrıştırıyor… Leoparın  cazibesi, geometrik desenlerle eğlenceli bir feminite amaçlanmış.

Defile programı çerçevesinde  Mehmet Gündem ve ünlü modeller, Babahçe, Mandalin Club, Türkbükü Sets, Türkbükü Sess gibi popüler mekanlara da misafir olacaklar.

Sanat, cemiyet ve iş dünyasının ünlülerinin katılacağı Mehmet Gündem Beach Wear koleksiyonu  Bodrum Türkbükü 4You mağazasında sergilenecek ve satılacak.

En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR