Banu Alkan: Reynmen'in annesi bana hayran!

Son günlerde gündemden düşmeyen internet fenomeni Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş'ın muhabirlere saldırıp darp etmesini eleştiren Banu Alkan, Reynmen'i o hareketinden dolayı kınamıştı.

Banu Alkan Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olarak katıldı. Geçtiğimiz günlerde Reynmen (Yusuf Aktaş) ile düet yapmaktan vazgeçtiğini söyleyen Alkan, şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Reynmen, Banu Alkan'ın kendisiyle düet yapmayacağı açıklamasını gördükten sonra sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Banu Alkan'ın sözlerini ti'ye almıştı.

Banu Alkan: "Ben Reynmen'in gazeteciye uyguladığı şiddeti bir avm'nin gazetecisinden öğrenmiştim. Onlarda biliyor Reynmen'i ne kadar sevdiğimi ve takdir ettiğimi. Tabi beni ti'ye alması normal, ne yapacaktı ki? Bende onun yerinde olsam öyle yapardım. 

Ben Reynmen'i çocuğum gibi çok seviyorum. Annesiyle telefonda görüştük bana hayran olduğunu söyledi. Reynmen ile de bir telefon görüşmesi yaptım, beni aslında ti'ye almak istemediğini yanlış anlaşıldığını dile getirdi." şeklinde konuştu.

(2. Sayfa)

 

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR