AZ ÖNCE FENERBAHÇE ÖYLE BİR GOL ATTI Kİ...

FENERBAHÇE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇINDA İSTANBUL'DA ANTALYASPOR'U AĞIRLADI. FENERBAHÇE'NİN İLK GOLÜNÜ NANİ, İKİNCİ GOLÜNÜ İSE ŞENER SAHALARDA ÇOK AZ GÖRÜLÜR GÜZELLİKTE ATTI. DİĞER İKİ GOL İSE VAN PERSİE'DEN GELDİ...

FENERBAHÇE'NİN BU GOLÜNÜN BENZERİ AZ BULUNUR! 

 

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ikinci hafta maçında Fenerbahçe sahasında Antalyaspor ile karşılaştı. Rakibini 4-2 yenen Fenerbahçe'nin Şener'in ayağından kazandığı ikinci gol gerçekten muhteşem güzellikteydi. Sarı lacivertlilerin diğer gollerini ise Nani ve Van Persie (2) attı.

 

Şükrü Saracoğlu'nda oynanan mücadelede saat 18:45'te başladı. Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler...

 

İŞTE İLK 11'LER!

 

Fenerbahçe: Ertuğrul, Şener, Ba, Kadlec, Caner, Ozan, Mehmet Topuz, Uygar, Nani, Volkan Şen, Van Persie

 

Antalyaspor: M'Bolhi, Birkan, Chico, Diego Angelo, Kvesic, Kadir, Zeki, Emrah, Serdar, Emre, Diarra

 

NANİ VE VAN PERSİE İLK 11’DE

 

Teknik direktör Vitor Pereira, Antalyaspor maçında yıldız isimleri Van Persie ile Nani’ye ilk 11’de görev verdi. Yedek kulübesinde ise Fabiano, Mehmet Topal, Fernandao, Diego Ribas ve Markovic yer aldı.

 

ZEMİN ALARM VERİYOR
 

 

Ülker Stadyumu’nun zemini alarm veriyor. Tüm teknolojik olanaklara ve uluslararası uzmanların çabalarına karşın Saracoğlu’nun zemini kötüleşirken, stat yetkilileri Başakşehirspor maçı sonrası zemini biraz olsun kendine getirebilmek için yoğun mesai harcadı.

 

Ancak bu çabalara rağmen birçok yerde çim zeminin bozulduğu dikkat çekti. Teknik direktör Vitor Pereira ve oyuncular Başakşehirspor maçı sonrası zeminden şikayet etmişti.

 

İŞTE ŞENER'İN YILLARCA UNUTULMAYACAK GÜZELLİKTEKİ GOLÜ... İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEONUN ÜSTÜNE TIKLAYIN...

YORUM YAP
YORUMLAR