Aysun Kayacı evlenip İngiltere'ye yerleşmişti, o gerçek yıllar sonra ortaya çıktı!

Aysun Kayacı evlenip İngiltere'ye yerleşmişti. Artık ekranlardan uzak bir hayat sürdüren Aysun Kayacı hakkında merak edilen bir gerçek, yıllar sonra ortaya çıktı.

Aysun Kayacı uzun yıllar hem mankenlik yapmış hem de oyunculuk. Katıldığı güzellik yarışmasında elde ettiği üçüncülük derecesinin ardından mankenliğe adım atan Aysun Kayacı, bir döneme damgasını vuran Doktorlar dizisinde de cerrahi asistan Kader rolünü oynamıştı.

Bu rolüyle özdeşleşen Aysun Kayacı, bankacı Efe Kapancı'yla 2012 yılında evlenmiş ve mesleğini bırakıp İngiltere'ye yerleşmişti. Kendisine yepyeni bir hayat çizen Aysun Kayacı, son haliyle gündeme geldi.

İşte Aysun Kayacı'nın son hali!

Aysun Kayacı'yla o gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

Aysun Kayacı'yla ilgili en çok merak edilen, kendisine aslında şöhreti de getiren iş olan Doktorlar'dan ayrılma nedeni olmuştu. Ünlü ismin tek sezon oynadığı Doktorlar'dan ayrılma nedeni merak ediliyordu. 

Yıllar önce Full Ekran'a konuk olan Aysun Kayacı neden Doktorlar'dan ayrıldığını şu sözlerle açıklamıştı: 

"Doktorlar'da oynamamamın iki sebebi var. Birincisi; birebir Grey's Anatomy'i takip etme kararı aldım ve gördüm ki benim canlandırdığım Izzie Stevans kanser hastası oluyor. O enerjiye girmek istiyor muyum muamma oldu. Bir de eş zamanlı olarak Seray'ın projesi geldi ve budur dedim." (Akşam,Hüsna Köşger)

YORUM YAP
YORUMLAR