Ayça Ayşin Turan'dan dikkat çeken sözler: Oyunculukta sınırlarının ötesine geçip...

Güzelliğinin yanı sıra başarılı oyunculuk performansıyla da adından söz ettiren Ayça Ayşin Turan verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Birçok ses getiren projede rol almış olan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, MAG dergisine açıklamalarda bulundu. Dışarıdan soğuk göründüğü imajını değiştirmek istediğini söyleyen Ayça Ayşin Turan, içini döktü.

Oyuncu, "Bu kadar sabırlı ve alttan alan bir insan olmak istemezdim. Bazen karşımdakini kırmamak için birçok şeyi içime atıyorum ve bu daha sonra bende keskin kopuşlara sebep oluyor. Bunu da değiştirmek isterdim.

Dizi ve film izlemeyi çok seviyordum. Bir süre sonra o dünyanın nasıl kurulduğunu, sahne arkasını, sahnelerin nasıl çekildiğini merak eder hale gelmeye başladım ve bu merakım hukuk okuma duygusundan ağır bastı.

Karadeniz'de büyüdüm ben; o coğrafyanın enerjisinin de ruhuma yansıdığını düşünüyorum. Gülmeyi çok seviyorum. Mutsuzlukların kenarından köşesinden kaçmaya özen gösteriyorum. Çocukken de böyleydi. Sanırım mahalle kültürüyle büyüyen son jenerasyondanım. Sokakta oyunlar oynardım bol bol. Belki de oynamaya olan tutkum o zamanlardan geliyordur.

Sanırım kamera arkasından kamera önüne geçişim, yani oyuncu olmam diyebilirim. Normalde çok sakin ve utangaç bir yapım var; ama oyunculuk öyle değil. Kendi sınırlarının ötesine geçip başka karakterlere hayat vermen ve onlarla empati kurman gerekiyor. Oyunculuk benim en özgürleştiğim alanım ve dönüm noktam diyebilirim." dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR