Ateş Kuşları'nda gerilim tavan yaptı! Mola Yeri'nde büyük yangın

ATV ekranlarında yayın hayatına yeni başlayan Ateş Kuşları dizisi sezona hızlı bir giriş yaptı. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplayan dizinin ikinci bölümü ile ekrana getirildi.

İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik üstlenirken kadroda Nizam Namidar, Ahmet Saraçoğlu, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun, Erdem Şanlı ve Emir Çubukçu gibi başarılı isimlerin yer aldığı ATV'de ekrana getirilen Ateş Kuşları dizisi büyük beğeni topladı.

İkinci bölümü ile ekrana getirilen Ateş Kuşları dizisinde heyecan dolu anlar yaşandı. Dizide şunlar yaşandı:

Zümrüt ve adamları kirayı ödemekte güçlük geçen Ateş Ailesi'nden zorla kira istemeye gitti. O esnada yaşanan arbedede Gülayşe, Sabit'in krize girmemesi için doğum günü fotoğraflarını verdi. Ancak Sabit, fotoğrafların eksik olduğunu fark edince krize girdi. Öte yandan Gülayşe'yi yemeğe çıkarmak için görüntülü arayan Barbaros ise tüm bu yaşananlara uzaktan şahitlik etti.

Sabit'i sakinleştirmek için çabalayan Gülayşe, başarılı olamadı. Sabit'in kazayla kendisini itmesi sonucu sobaya çarpan Gülayşe, büyük bir yangına sebep oldu. Ailesine yardım etmek için gelen Ali, koşarak içeriye girmeye çalışırken meydana gelen patlama sonucu savruldu.

YORUM YAP
YORUMLAR