Aslışah Alkoçlar'dan yeni annelere tavsiyeler!

Sosyetik isim Aslışah Alkoçlar, sosyal medya hesabı üzerinden yeni annelere tavsiyeler verdi. İki çocuk annesi Aslışah Alkoçlar, 'Kendinize yüklenmeyin yeni halinizi sevin' dedi.

Hülya Koçyiğit'in 30 yaşındaki sosyetik torunu Aslışah Alkoçlar, sosyal medya hesabı Instagram'dan yeni doğum yapan annelere tavsiyelerde bulundu. "Kendinize yüklenmeyin, yeni halinizi sevin" diyen Aslışah Alkoçlar, hamilelik sürecinde almış olduğu kilolar üzerinden bir dizi açıklamada bulundu.

Alkoçlar, "Biraz etli butlu yeni bir ben, karnım 8 haftalık hamile gibi duruyor. Üç dört kot denemesinden sonra bir tanesine sığdım. Eski formuma hemen kavuşma gibi bir iddiam yok bu halimi de çok seviyorum.

Yeni doğum yapan annelere sesleniyorum kendinize yüklenmeyin yeni halinizi sevin kendinizle gurur duyun, bir insan dünyaya getirdiniz çatlaklarınızı sevin onlar hep 9 aylık emeğinizden size güzel hatıralar, bütün anneler benim için bir savaşçı, bir güç her gün aynada kendinize bakın ve eksiklerinizi değil güzelliklerinizi görün kendinizle gurur duyun kendinizi çok sevin" ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
YORUMLAR