Aslıhan Güner'den Mert Kılıç'a duygusal kutlama

Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çifti mutlu birlikteliklerini sürdürdükleri evliliklerinin 11. yıl dönümünü sosyal medya hesaplarından yaptıkları aşk dolu paylaşımlarla kutladılar.

Show TV'nin sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın güzel oyuncusu Aslıhan Güner'den yeni haberler var.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

İsmail Demirci ile başrollerini paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisindeki başarılı performansı ve güzelliğiyle dikkat çeken Aslıhan Güner eşi Mert Kılıç'a evlilik yıl dönümleri için romantik bir paylaşımda bulundu.

Aslıhan Güner ve Mert Kılıç birlikte rol aldıkları Şefkat Tepe dizisinde iki aşığı canlandırırken gerçek hayatta da sevgili olmuşlardı.

Dizi aşkını gerçek hayata taşıyan ünlü oyuncular bu birlikteliklerini bir adım daha öteye taşıyarak nikah masasında sonlandırmışlardı. Oyuncu çiftten Aslıhan Güner, mutlu birlikteliklerinde yılları geride bıraktıklarını gösteren yeni bir paylaşıma imza attı.

Sosyal medyayı aktif kullanan Aslıhan Güner-Mert Kılıç çifti, birlikte yer aldıkları karelerini sık sık yaptıkları paylaşımlarla hayranları ile paylaşmayı sürdürüyor.

Aslıhan Güner, evliliklerinin yıl dönümü için Instagram story'sinden eşi Mert Kılıç ile birlikte yer aldıkları bir fotoğrafı "Biz olmanın, bir olmanın bin şükrü ile... II" notu ile paylaştı.

Eşinin paylaşımına kayıtsız kalamayan Mert Kılıç da eşinin paylaşımını kendi sosyal medya hesabından sevenlerine sunarak karşılık verdi. Evliliklerindeki 11. yılını kutlayan ünlü çift, yaptıkları karşılıklı paylaşımlarla hayranlarını mest ettiler.

YORUM YAP
YORUMLAR