Aslı Gümüşel paylaştığı görüntüyle sosyetenin diline düştü!

Aslı Gümüşel Instagram'da influencerlik yapan sosyetik isimler arasında yer alıyor.

Aslı Gümüşel yurt dışında gittiği bir otelin görüntülerini, evimden kareler diyerek sosyal medyada paylaştı. Aslı Gümüşel'in bu yaptığını, Sabah yazarı Bülent Cankurt köşesinde şu sözlerle anlattı:

"23 yıllık eşi Metin Şen'den geçen yıl boşanan Aslı Gümüşel, geçtiğimiz günlerde, Londra'da öğrenim gören oğlu Berke'nin yanındaydı. Sosyal medyayı aktif kullanan Aslı Hanım, Londra'dan da birçok fotoğraf paylaştı.

Önceki gün İstanbul'a dönen Aslı Hanım'ın dönmeden önce de 'Londra'daki evinden' fotoğraflar paylaştı! "Evet, şimdi biraz temizlik zamanı. Annelik bunu gerektirir", "Londra'da en çok yemek yapmayı, temizlik ve ütü yapmayı sevmek" notlarıyla paylaştığı fotoğraflar bana tanıdık geldi."

Biraz araştırınca, fotoğrafların Aslı Gümüşel'in evinin değil, Londra'daki bir otelin fotoğrafları olduğunu söyleyen Gümüşel, yazısının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Üstelik Aslı Hanım, paylaştığı fotoğrafları kendisi bile çekmemiş, otelin Instagram sayfasından alıp kendi sayfasına koymuş. Vallahi pes! Aslı Gümüşel'den bunu hiç beklemezdim. Niye böyle bir şeye gerek duydu anlamadım doğrusu..."

YORUM YAP
YORUMLAR