Aslı Bekiroğlu bir gün boyunca ambulansta kaldı

Sıkı Dostlar filmi için kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ambulansta tedavi gördü.

Aslı Bekiroğlu, Hakan Meriçliler, Gürgen Öz ve Burçin Abdullah gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı "Sıkı Dostlar" adlı filmin çekimleri Şile'de başladı. Şile'de gazeteciler ile bir araya gelen oyuncular soruları yanıtladı. Oyuncular, , "Çok eğleniyoruz, gayet güzel, nazar değmesin. Kahkahası çok bol set" ifadelerini kullandılar.

"Sette başınıza gelen enteresan bir olay oldu mu?" sorusuna yanıt veren Hakan Meriçliler, Aslı Bekiroğlu'nun yaşadığı sağlık sorunu hakkında konuştu. 

Meriçliler, "Aslında bu filmde enteresan şeyler olduğunu soruyorsunuz. Biz yola beraber çıkarken ve film başlamak üzereyken Aslı belinden su aldırdığı için ciddi bir rahatsızlık yaşadı. Burada ambulansta bir gün yattı. Ambulansta öyle duruyordu içimiz parçalandı. Ondan sonra Aslı'yla yola devam edilemeyeceği gibi bir durum söz konusu olduğu için filme 1-2 gün ara verdik. Sonra yeni bir oyuncu değişikliği olmalı mı olmamalı mı? derken asla ve asla vazgeçemeyeceğimiz için tekrar Aslı sahalara geri döndü. Öyle bir enteresan durum yaşadık" dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR