Aşkın Tarifi'nin Naz'ı Serra Arıtürk bir dönem ünlü YouTuber ile aşk yaşamış.

Kanal D'de yayın hayatına merhaba diyen Aşkın Tarifi dizisinde ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun partneri Serra Arıtürk'le ilgili bir gerçek ortaya çıktı.

Kadir Doğulu ile başrollerini paylaştığı Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba diyen Aşkın Tarifi dizisinde Kadir Doğulu ile başrolleri paylaşan Naz karakteri ile izleyici karşısına çıkan Serra Arıtürk'ün eski aşkını duyan inanamadı.
 

Güzel oyuncu Serra Arıtürk'ün özel hayatı merak edilirken eski ilişkileri merak konusu oldu.

Aşkın Tarifi dizisindeki başarılı oyunculuk performansı ile izleyenlerden tam not alan Serra Arıtürk'ün ünlü YouTuber Berkcan Güven ile bir dönem aşk yaşadığı ortaya çıktı. Güven, Arıtürk ile ayrılmasının ardından 'Serra ile ayrıldık. Aramızda kötü bir olay yaşanmadı. Onunla güzel anılarımız var. Serra kendi alanında başarılı biri' demişti.

SERRA ARITÜRK KİMDİR?

22 Haziran 1998 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Arıtürk, Hüsrev İsfendiyaroğlu'ndan gitar eğitimi aldı. Şarkı söylemeye başladıktan sonra Boğaziçi Caz Korosu ekibinde yer almaya başladı. 

Liseyi Özel Denizatı Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesini kazandı. 2019 yılında "Kendimi Bilmeden" adlı şarkısını yayımladı.2021 yılında ise Kanal D de yayımlanan Aşkın Tarifi adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer almaktadır.

YORUM YAP
YORUMLAR