Aşk-ı Memnu'da yeni Firdevs Hanım, Peyker ve Behlül belli oldu!

Aşk-ı Memnu'nun film versiyonunda karakterler belli olmaya başladı.

Bir dönemin en çok izlenen yapımları arasında yerini alan Aşk-ı Memnu dizisi, uzun bir aranın ardından "Bihter" adıyla film versiyonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Aşk-ı Memnu'nun ana karakteri "Bihter" adıyla hazırlıklarına başlanan filmin oyuncu kadrosu ise şekillenmeye başladı. Bihter ve Nihal'in ardından Behlül, Firdevs Hanım ve Peyker'i canlandıracak isimler de belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, üç sezon boyunca Camdaki Kız dizisinde Cana rolüyle tüm dikkatleri üzerine çeken Hande Ataizi, Bihter filminde Firdevs Hanım'ı oynayacak. Ataizi ile yeni Bihter Farah Zeynep Abdullah filmde anne kızı canlandıracak.

Bihter filminin netleşen diğer oyuncusu ise Nezaket Erden oldu. "İnsanlar İkiye Ayrılır" filmindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Erden "Bihter" filminde Peyker rolüne hayat verecek.

Behlül rolü için bu hafta Furkan Andıç, Boran Kuzum, Halit Özgür Sarı ve Serkan Çayoğlu Farah Zeynep Abdullah'la deneme çekimi yaptı ve en iyi uyum Boran Kuzum'la oldu. Matmazel rolü için Ebru Özkan'ın "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisindeki takvimi ayarlanmaya çalışılıyor.

15 Mart'ta sete çıkması planlanan film için şimdi Adnan bey rolünü oynayacak oyuncu aranıyor.

YORUM YAP
YORUMLAR