Arnavut asıllı olan 4 ünlü

Ünlü isimler özel hayatları kadar kökenleri ve aileleriyle de merak ediliyorlar. Bazı isimlerin memleketleri de çoğu kişi tarafından yanlış biliniyor. Bu isimlerden birisi de Kıvanç Tatlıtuğ.

Magazin ve show dünyasında aslen Arnavut olan pek çok isim bulunuyor. Bu isimlerden birçoğu bilinse de, duyunca şaşıracağınız ve aslen Arnavut olan ünlü isimler de bulunuyor. Bu isimlerden en dikkat çeken 5 ismi haberimizde derledik:

1 - FETTAH CAN

Bursa'da doğup büyüyen sanatçı, bu sebeple Bursalı zannedilir ancak aslında Arnavut kökenlidir. Şarkıcı Cansu Kurtçu ile 7 yıllık evli olan Can'ın 2 çocuğu bulunmaktadır.

2 - BERGÜZAR KOREL

Sanatçılar Tanju Korel ve Hülya Darcan Korel'in kızı olan Bergüzar Korel, Rumeli ve Arnavut kökenlidir. Oyuncu Halit Ergenç ile 12 yıllık evli olan Korel, 3 çocuk annesidir.

3 - TOLGAHAN SAYIŞMAN

Mankenlikle başlayan kariyerini oyunculuğa yönelten Sayışman, Selanik ve Arnavut kökenlidir. Manken Almeda Abazi ile 4 yıllık evlidir ve 2 çocuk babasıdır.

4 - KIVANÇ TATLITUĞ

Tatlıtuğ herkes tarafından Adanalı bilinir ancak gerçekte Arnavut kökenli Boşnak olan Adana'da büyümüş bir babanın oğludur. Stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ ile 5 yıllık evlidir.

YORUM YAP
YORUMLAR