Arda Güler'in kız arkadaşıyla fotoğrafı gündeme oturdu

Fenerbahçe'nin son dönemde en dikkat çeken isimlerinden olan Arda Güler'in akşam yemeğinde çekilen ve yayınladığı fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye'nin en büyük futbol kulüplerinden olan Fenerbahçe'de forma giyen ve önceki sezon gösterdiği performansıyla dikkatleri üzerine çeken Arda Güler, taraftarın en çok beklenti içerisine girdiği isimlerden oldu.

Takım içindeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Arda Güler, özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Genç futbolcunun, bir kız arkadaşıyla yemek yediği fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Güler'in arkadaşı Zeynep Saka ile olan yemek fotoğrafını yayınlamasının ardından sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları genç yeteneğin karşısında oturan kişinin arkadaşının sevgilisi olduğunu iddia ederken, bazıları ise kuzeni olduğunu öne sürdü.

Arda Güler'in kız arkadaşı ile çekildiği kareleri kalp emojisiyle paylaşması ise sevgilisi iddialarını güçlendirdi. Ünlü isimden konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.

YORUM YAP
YORUMLAR