Aradığı aşkı yıllar sonra bulup mutlu bir yuva kuran 8 ünlü isim!

Aradığı aşkı yıllar sonra bulan, kurmuş olduğu mutlu evlilikle sosyal medyada da gündem oluyor

Ünlüler dünyasında pek çok isim evlilik hayatlarıyla sık sık gündem oluyor. Yaşadıkları mutlulukla sosyal medyada da gündem olan birçok isim var. Daha önce mutsuz evlilikler ya da nişan süreçleri yaşayıp aradığı aşkı yıllar sonra bulup mutlu bir yuva kuran 8 ünlü ismi sizler için derledik.

ARADIĞI AŞKI YILLAR SONRA BULUP MUTLU BİR YUVA KURAN 8 ÜNLÜ İSİM

ASLI ENVER

Aslı Enver aşk hayatında aradığı mutluluğu bulamayan isimlerdendi. Yıllar evvel bir evlilik geçiren ve bu evliliği sadece 3 yıl süren Aslı Enver, geçtiğimiz yıllarda iş insanı Berkin Gökbudak ile evlendi. Bir kız çocukları olan çiftten Aslı Enver, yaptığı paylaşımlardaki mutlu duran yüz ifadesiyle sık sık gündem oluyor.

MÜGE ANLI

Yıllar evvel bir evlilik yaşayan ve bu evliliğinden de bir kızı bulunan Müge Anlı, yıllar sonra yeniden nikah masasına oturdu. Müge Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evlendi.

KENAN İMİRZALIOĞLU VE SİNEM KOBAL

Kenan İmirzalıoğlu da Sinem Kobal da uzun yıllardır magazin dünyasının tanıdığı isimlerdendi. Her iki isim de aşk hayatlarında aradıkları mutluluğu bir türlü bulamamışlardı. Ta ki 2016 yılına kadar. Birbirleriyle evlenen iki isim, oldukça mutlular ve iki kızları var.

GÖKÇE BAHADIR

Gökçe Bahadır yıllar evvel bir evlilik yapmış ve bu evliliği sadece 8 ay sürebilmişti. Uzun yıllar hayatında kimse olmayan Bahadır, geçtiğimiz yıllarda müzisyen Emir Ersoy ile evlenmiş ve aradığı mutluluğa kavuşmuş olmuştu.

AHMET KURAL

Ahmet Kural da aşkta yüzü gülemeyenlerdendi. Avukat Çağla Gizem Şahin ile nişanlanmış ancak yüzük atmıştı. Ünlü oyuncu daha sonra Şahin ile barıştık ve nikah masasına oturdu. Çift şimdilerde bebek bekliyor.

ALİŞAN

Alişan da uzun yıllar aşk hayatında yüzü gülmeyen kişilerdendi. Daha önce iki kez nişan atan Alişan, mutluluğu oyuncu Buse Varol'da buldu. Çiftin biri kız biri erkek iki çocukları da oldu.

PELİN KARAHAN

Pelin Karahan da aradığı mutluluğu sonra bulanlardan. Yıllar önce bir evlilik yaşayan Pelin Karahan, sadece 2 yıl kadar süren bu evliliğinden yıllar sonra iş insanı Bedri Güntay hayatına girdi ve mutluluğu yakaladı. Çiftin iki oğulları bulunuyor.

YORUM YAP
YORUMLAR