ANTALYA'DA YAPILACAK G-20 ZİRVESİ ÖNCESİ ERDOĞAN VE OBAMA GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞTİ

ANTALYA'DA YAPILACAK G-20 ZİRVESİ ÖNCESİ ERDOĞAN VE OBAMA BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ. GÖRÜŞME YAKLAŞIK 70 DAKİKA SÜRDÜ. ERDOĞAN VE OBAMA'NIN SAMİMİ GÖRÜNTÜLERİ DİKKAT ÇEKTİ.

G-20 Öncesi Görüşen Erdoğan ve Obama'dan Sıcak Görüntüler

 

Antalya'da yapılacak G-20 zirvesi öncesi Erdoğan ve Obama bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme yaklaşık 70 dakika sürdü. Erdoğan ve Obama'nın samimi görüntüleri dikkat çekti.

 

Antalya'da yapılan G-20 zirvesinin açılış resepsiyonu öncesi ilk zirve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama arasında gerçekleşti. Saat 10.40'ta başlayan görüşmenin 11.48'de sona erdi. Erdoğan ve Obama arasındaki sıcak görüntüler dikkat çekti.

 

MASADA IŞİD İLE MÜCADELE VAR

 

Sabah saat 07.00'de özel uçakla, Antalya Uluslararası Havalimanı'na iniş yapan Amerika Başkanı Obama ayağının tozuyla görüşmelere başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Obama arasındaki ikili görüşmenin konusu ise Fransa'nın başkenti Paris'te yaşanan terör olayları, IŞİD ile mücadele ve Suriye konusuydu.

 

GÖRÜŞMEYE BERAT ALBAYRAK DA KATILDI

 

Görüşmeye Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Berat Albayrak, Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın'ın da katıldığı görüldü.

 

Görüşmede, Amerikan tarafından da ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Susan Rice ve ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass'in yanı sıra diğer yetkililer bulundu.

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP
YORUMLAR