AMELİYATLA ERKEK OLAN RÜZGAR ERKOÇLAR DÜN BİR KEZ DAHA CESARET GÖSTERDİ!

TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ MODA ORGANİZASYONLARINDAN İSTANBUL FASHİON WEEK'DE İDDİALI TASARIMCILAR DENİZ-BEGÜM BERDAN'IN "CİNSİYET AYRIMCILIĞI VE FARKLILIKLARA SAYGI GÖSTERME" TEMASI PODYUMA TAŞINDI...

RÜZGAR ERKOÇLAR PODYUMDA DA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI!

 

Dünyaya kadın olarak geldikten sonra üç buçuk yıl önce ameliyatla erkek olan ve 'Nil' olan ismini 'Rüzgar' olarak değiştiren Rüzgar Erkoçlar cinsiyet ayrımcılığına dikkat çekmek için podyuma çıktı.

 

İstanbul Fashion Week yine hazırladığı kombinlerle dikkat çekmeye devam etti. Mercedes Benz Fashion Week İstanbul, haftanın üçüncü gününde Deniz-Begüm Berdan ikilisinin kombin konusu olan "Cinsiyet ayrımcılığı ve farklılıklara saygı gösterme", haftanın üçüncü gününde konuklarla buluştu.

 

Defilenin asıl süpriz ismi olan Rüzgar Erkoçlar cesaretli kombin konusuyla dikkatleri üzerine çekti.

 

Yaklaşık 3 yıl önce aldığı çok önemli kararla cinsiyetini erkek olarak değiştiren Erkoçlar şöyle konuştu, “Farklı olduğumuzdan dolayı şiddete maruz kalmamayı istiyorum. İnsanlar beni aşağı çektikçe daha da güçlendim”.

 

Defilenin açılışını Gonca Vuslateri yaparken ilk kez podyuma ayak basan Rüzgar Erkoçlar, saçlarına değişiklik getirip griye boyattı.

 

Rüzgar Erkoçlar şunları söyledi:

 

“Değişimden sonra kendi mesleğimle ilgili iş yapmıyorum. Hayatımda kız arkadaşlarım da olacak. Belki yarın öbür gün evleneceğim de. Bu normal değilmiş gibi gösterilince rahatsız oluyorum. Ben 30 yıldır zaten kadınlarla beraberim” .

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR