Altın Kelebek Ödül Töreni Ne Zaman Yapılacak, Kimler Sunacak?

En iyilerin günü için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor! 46. Pantene Altın Kelebek Halk Oylaması Rekor Sayıda Katılım ile Sona Erdi!

Altın Kelebek ödüllerinde kimler sevinecek, Bilal Özcan Youtube kanalında yorumladı...

Heyecanla beklenen Pantene Altın Kelebek ödülleri için bu yıl rekor sayıda oy kullanıldı.

17 milyonun üzerinde oyun kullanıldığı tören için heyecan dorukta. 28 Şubat gecesi Zorlu PSM’de gerçekleşecek ödül töreninde tüm yıl boyunca başarılı performanslarıyla adından söz ettiren isimler ödüllerine kavuşarak, ‘’Gün Benim Günüm!’’ diyecek.

Ödül töreni, bu yıl da her sene olduğu gibi bu yıl da Kanal D Televizyonu'ndan canlı yayınlanacak... Cem Davran ve Çağla Şikel'in sunumu ile Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni 28 Şubat Cuma 19.45'te canlı yayınla Kanal D'de!

Saç kremi markası1 Pantene ve Hürriyet Gazetesi’nin iş birliğiyle gerçekleştirilen, en iyilerin günü Pantene Altın Kelebek’te bu yıl 17 milyonun üzerinde oy kullanıldı. Son 5 yılın en yüksek halk katılımı ile bu yıl oylamada rekor kırıldı.

Gün en iyilerin günü olacak!

Alina Boz, Ebru Şahin ve İlayda Alişan...

İşte, Altın Kelebek ödül töreninin Kanal D için hazırlanan fragmanı...

Halkın oylamasının sona ermesinin ardından sırada jüri değerlendirmesi var. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzde 70 halkın ve yüzde 30 jürinin oyları ile yılın yetenekleri ve başarılarıyla adından söz ettiren isimler belirlenecek.

Pantene Altın Kelebek Özel Jürisi tarafından, gelecek vaat eden oyuncular arasından seçilen ‘Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülü’nün bu yılki sahipleri Alina Boz, Ebru Şahin ve İlayda Alişan oldu. Yıl içinde sergiledikleri başarılı performansları ve yetenekleri ile 28 Şubat’ta gün onların günü olacak!

Bilal Özcan ile Noor Yurteri'nin birbirinden ilginç yorumlarını YouTube'da Bilal ÖzcanTV'de izleyebilirsiniz.

YORUM YAP
YORUMLAR