ALTIN KELEBEK HEYECANI ZİRVEDE!

SOMA'DA 13 MAYIS GÜNÜ YAŞANAN KÖMÜR MADENİ FACİASI NEDENİYLE ERTELENEN ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ GECESİ İÇİN GERİYE SAYIM BAŞLADI. TÜRKİYE'NİN TÜM YILDIZLARI SABIRSIZLIKLA BU ÇOK ÖZEL GECEYİ BEKLİYOR.

23 Mayıs'ta yapılması planlanan Altın Kelebek Ödül töreni, 13 Mayıs'ta Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle henüz belirlenmeyen bir tarihe ertelenmişti.

Televizyon, magazin, moda, sanat ve iş dünyası, bu pazar günü sürprizlerle dolu "Magnum Altın Kelebek Ödülleri" gecesinde buluşuyor.

 

Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirileceği gece, bu sene haz tutkunlarının vazgeçilmez markası Magnum işbirliğinde "Magnum Altın Kelebek Ödülleri" adıyla düzenleniyor.
 

Her yıl olduğu gibi, Hürriyet okurlarının internet ve e-posta yoluyla gönderdikleri oylarla belirlenen ödüller, Mete Horozoğlu'nun sunumuyla, 22 Haziran Pazar akşamı Zorlu PSM'de düzenlenecek görkemli törende sahiplerini bulacak.
 

Dünyaca ünlü isimleri haz tutkunlarıyla buluşturan Magnum, bu gece için Türkiye'nin yıldızlarına eşlik edecek, törenin onur konuğu da Hollwood yıldızı Jessica Alba olacak.


 

Ozan Doğulu'nun son albümü "130 bpm Moderato"da, "Harika" şarksını okuyan Ajda Pekkan-Kenan Doğulu, törende Ozan Doğulu'yla birlikte sahnede olacak. 

 

Üçlü, albümün çıkış şarkısını ilk kez Magnum Altın Kelebek gecesinde seslendirecek.

 

Gecenin ikinci sürprizi ise son dönemin dikkat çeken genç ismi Gökçe olacak. Sinan Akçıl'ın "Grease" müzikalinden bir bölümü dansçılarıyla sahneleyeceği gece, Kanal D'den canlı yayınlanacak.
 

Magnum Altın Kelebek, kırmızı halıdan sahneye tam bir Oscar havasında ilerleyecek. 

Davette, sanat dünyasının ünlü simalarının yanı sıra, iş dünyasından da tanınmış isimlerle, kırmızı halı röportajları gerçekleştirilecek.

YORUM YAP
YORUMLAR