Alp Navruz'dan ayrılan Ayça Ayşin Turan yeni yaşını kutladı

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan bir yıla yakın bir süredir birlikteydiler.

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ayrılık haberleri ile gündeme gelmişti. Alp Navruz'un sevgilisi Ayça Ayşin Turan'ı aldattığı öne sürülmüştü. Alp Navruz ise bu ihanet iddiaları için, açıklama yapmıştı. Ünlü oyuncu şunları söyledi:

"Son zamanlarda hakkımda hiçbir gerçekliği olmayan ve bunu bildikleri için yalnızca 'iddia' olarak yazılan birkaç haberi ben de hayretle okudum. Bu yaşanan sürecin kötü niyetli kişilerce ilerletildiği, böylesine kulaktan dolma haberlerin arka arkaya yapılmasından açıkça bellidir. Bugüne kadar, açıklama yapmak istemedim. Fakat artık, kötü niyetli ağızlardan çıkan bu söylentiler, saygısızlık ötesi bir boyuta ulaşmıştır.

"Ayrıca belirtmek isterim ki, her ilişki zamanla yıpranabilir, kişiler arasında bazı anlaşmazlıklar olabilir. Biz de genel sebeplerden ötürü karşılıklı, saygıyla konuşarak ilişkimizi noktaladık. Bu asılsız çirkin söylentilerle ilgisi yoktur. Bu söylentileri yayan kişi veya kişilerin; sevgi, saygı, aile bilincine ve temiz bir vicdana sahip olması dileğiyle. Saygılarımla" ifadelerini kullandı."

AYÇA AYŞİN TURAN 30 YAŞINA GİRDİ

Ünlü oyuncu 30 yaşına bastı. 1992 doğumlu olan Ayça Ayşin Turan yeni yaşı için, "Hoş geldin 30... Ne iyi geldin" notu ile paylaşımda bulundu.

YORUM YAP
YORUMLAR