Alp Kırşan babalık üzerine samimi açıklamalarda bulundu

Alp Kırşan babalık üzerine samimi açıklamalarda bulundu

Bir söyleşiye konuk olan Alp Kırşan, babalık üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gelecekte çocuklarının meslekleri konusunda özgür olduklarını da söyleyen Kırşan, "Ben çocuklarıma doktor olacaksın diye dayatmam. Çünkü bana, bize dayattılar. Baba, ben okumak istemiyorum deme özgürlüğünü veriyorum onlara. Balık tutmayı öğretiyorum mesela, yelken kursuna götürmesi istiyorum. Sever veya sevmez kendi bilir.

Sevmezse bir daha gitmez. Bu düşüncedeyim. İzmir'e yakışır çocuklar olacağını düşünüyorum. Bu devirde çocuk yetiştirmek bir sanat. Ben bunu en doğru ve en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Hayatın içindeyken, anı yaşayarak yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.

Kırşan, "Baba olmadan önce de aslında aynıydım. Ben biraz uçlarda takılan bir tipim. Çocuklarımla birlikte mesela kanyon keşfediyoruz. Çocuklarımı doğa ile iç içe büyütmeye çalışıyorum. Eşim de gerçekten çok uyumlu. Doğru eş seçimi çocuklar için de çok önemli. Ben çocuklarımla güzel vakit geçiren bir babayım. Çok kaygılı bir baba değilim. Daha çok 'bir şey olmaz'cıyım aslında. Denize düşecekse 'Düşsün' diyorum. Düşecek ve denizde ne yapması gerektiğini öğrenecek düşüncesindeyim" ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
YORUMLAR