Alina Boz ile Umut Evirgen evlendi! Damadın gözyaşları

Temmuz ayında birlikte olmaya başlayan Alina Boz ile Umut Evirgen, Boğaz'da teknede evlendi.

Yaklaşık 6 aydır aşk yaşayan oyuncu Alina Boz ile işletmeci Umut Evirgen, evlendi. Alina Boz'un şahitliğini Burak Can ve Cemre Beygüven üstlenirken Umut Evirgen'in şahitleri Özge Özpirinçci ile Fatih Terim oldu.

Terim, Alina Boz'a nikah defterini uzatırken "İyi bir evlilik, bereketli bir evlilik, mutlu bir evlilik diliyorum. Allah sizi bir yastıkta kocatsın" dedi. O anlarda Umut Evirgen gözyaşlarına hakim olamadı. Evirgen'in gözyaşlarını eşi Alina Boz sildi. 

Nikâhın ardından Umut Evirgen, gözyaşlarına hâkim olamadı. Alina Boz'un gözyaşlarını sildiği anlar kameralara yansıdı. 

90 kişilik bir törenle Emirgan'daki Halas 71 adlı teknede dünyaevine giren çifti, aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı.

Düğüne Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Birkan Sokullu, Nail Gönenli, Çağla Şıkel, Bensu Soral, Hakan Baş, Nur Fettahoğlu, Bige Önal, Oktay Kaynarca, Hazal Kaya, Ali Atay ve Berrak Tüzünataç gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Gelinlik ve yüzüğü Paris'ten alan çiftin düğün yemeklerini ünlü şef Somer Sivrioğlu yaptı. Sivrioğlu aynı zamanda ortağı olan Evirgen'e jest yaparak düğüne özel bir menü hazırladı. Düğünün ardından Evirgen'in kendi mekânında after parti düzenlendi. 

YORUM YAP
YORUMLAR