Ali Uğur Akbaş'la boşanan Yeliz Yeşilmen'den şoke eden şiddet itirafı

Ali Uğur Akbaş ile 11 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Yeliz Yeşilmen, bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

2010 yılında iş insanı Ali Uğur Akbaş ile nikah masasına oturan Yeliz Yeşilmen'in bu evliliğinden 2 çocuğu dünyaya geldi. Geçtiğimiz şubat ayında bir video paylaşan Yeşilmen, evliliğinde sorunlar yaşadığını ağlayarak anlatmıştı.

Evliliğinde kara bulutlar gezen Yeliz Yeşilmen, boşanma kararı aldı. Ünlü çift, Eylül ayında evliliklerini tek celsede bitirdi. Yeliz Yeşilmen ve Ali Uğur Akbaş, çocukları için yılbaşını birlikte geçirdi.

"Kadınlara tavsiyem biraz sakin olmaları ve çenelerini tutmalarıdır" diyen Yeliz Yeşilmen, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"ŞİDDET GÖRDÜM AMA KARŞILIĞINI VERDİM"

"Bir evlilikte aşıksan karşılıklı şiddet olmuştur. Hele hele güzel ve ünlü bir insansanız evlilikte şiddet görebilirsiniz. Ben gördüm ama karşılığını da vermişimdir. 

"EVLİLİĞİMİZDE YAŞADIĞIMIZ ŞİDDET KARŞILIKLI AŞIRI SEVGİ VE AŞKTAN KAYNAKLIDIR"

Dediğim gibi bizim evliliğimizde yaşadığımız şiddet karşılıklı aşırı sevgi ve aşktan kaynaklıdır. Buna rağmen yeniden bir araya gelip evleneceğimiz anlamına gelmez."

YORUM YAP
YORUMLAR