Aleyna Tilki'nin 'Yalnız Çiçek' şarkısı dünya listelerinde ilk 5'te

"Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları" albümünde yer alan 'Yalnız Çiçek' parçasını seslendiren Aleyna Tilki, ilk kez yönetmen koltuğuna oturdu ve bu şarkıya klip çekti.

- Bilal Özcan'ın yorumu haberin devamında - 

Aleyna Tilki, 'Yalnız Çiçek' şarksıan çektiği klibi müzikseverlerle paylaştı. Genç popçunun yeni klibi bir saatte 300 binden fazla izlendi.

Söz ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan 'Yalnız Çiçek' şarkısının düzenlemesini Emrah Karaduman yaparken, 'Yıldızlı Şarkılar' albümü Özdemir Müzik'in yapımcılığında piyasaya sürüldü.

 ''Olmayan oyunculuğum ile...''

Klipte Aleyna'ya eşlik eden Emrah Karaduman, instagram hesabından, "Bizimki tutturdu 'sen de oynayacaksın klipte, seni kaçıracağım' diye.

Olmayan oyunculuğumla bu güzel senaryonun hakkını vermeye gayret ettim. 'Yalnız Çiçek' klip yayında, umarım seversiniz" ifadelerini kullandı.

- Bilal Özcan'ın yorumu - 

Bravo Aleyna Tilki'ye, helal olsun. İlk şarkısından bu yana beni hiç yanıltmadı. Aleyna sadece çok iyi bir ses değil, Allah'ın kendisine çok özel yetenekler verdiği bir değer. Yalnız şarkı söylemiyor, enstrüman, solfej, şan bilgisi üst düzeyde... Aleyna besteyi satın alıyor sonra o şarkıya kendi yeteneklerini de katarak onu oya gibi işliyor. Arenjeyi yapan elbette önemli ama işiyle ilgili her konuda son sözün Aleyna Tilki'de olduğunu biliyoruz.

Fakat ne yazık ki toplumda hala çok sayıda insan bu kızın yeteneklerini göremiyor, başarısını küçümsüyor... Bırakın normal halkı, gazeteciler ve televizyon yorumcuları içinde bile Aleyna'daki yetenekleri göremeyen cahiller çok var.

Haydi, sıradan insanlar müzikten, şarkıdan, yorumdan, solfej, şan bilgisinden anlamayabilir, peki ya sözüm ona kültürlü, bilgili, donanımlı insanlar niye gerçeği göremiyor? Varsın köşe başlarını tutmuş bu cahiller ordusu Aleyna Tilki haksız yere eleştirmeyi sürdürsün, bu güzel kız hepsini eze eze yükselmeye devam edecektir.

 

YORUM YAP
YORUMLAR