Aleyna Tilki’den şaşırtan itiraf: Annem benden daha çok konuşuluyor!

Geçtiğimiz gün Kuruçeşme'deki bir mekandan çıkarken görüntülenen Aleyna Tilki, basın mensupları ile sohbet etti.

Attığı her adım söylediği her söz olay yaratan Aleyna Tilki, önceki gün Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Mekan çıkışı gazeteciler ile sohbet eden Aleyna Tilki, 'Morbius' filminin galasına davetli olarak katıldığını söyledi. Tilki, "Önce kendisi Amerika'ya davet etti. Ben de 'Daha yakın bir yer yok mu?' dedim. Bunun üzerine beni Londra'ya davet etti. Zaten Londra'da yaşıyorum. Çok güzel ve tatlı bir galaydı" dedi.

Tilki, "Kendisi ile görüşüyor musunuz?" sorusuna "Çok bir şey konuşmak istemiyorum. Tatlı bir galaydı, film de çok güzeldi. Adamın yeteneğini çok beğeniyorum. Yetenekli insanlara karşı bir ayrı bir zaafım var. O yüzden teklife karşılık gösterdim ve gittim" yanıtını verdi.

"Anneniz de (Havva Öztel) arabesk söylüyor, aranızda çekişme var mı? sorusuna Tilki, "Vallahi annem benden çok konuşuluyor. Annemin her zaman arkasındayım. O da benim arkamda. Hobi olarak şarkı söylüyor. Söylesin, ne güzel sesi var. Zaten profesyonel olarak yapmak istemiyor. Şarkı söylemeyi seviyor, çok profesyonel yaklaşmıyor" yorumunda bulundu.

YORUM YAP
YORUMLAR