Aleyna Tilki: Beni de mi eskitmek amacınız?

Eğitimi için bir süreliğine Amerika'ya taşınan şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine adından söz ettirdi.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Aleyna Tilki, son paylaşımıyla yine dikkat çekti. Instagram hesabından bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan Tilki, yazdığı notla yorum yağmuruna tutuldu.

Genç şarkıcı şöyle konuştu: "Burası benim evim değil.Burası hiç kimsenin evi.Kimseye ait olmayan. Ama anahtarı benim elimde kalan... Bana kalan,başıma kalan... Uzaklaşmak istediğim ama.Kalmak zorunda kaldığım yer burası... Benim sahip olmadığım ama bana sahip çıkan ev... Loş,toprak kahverengisi mobilyalı ve tozlu... Eskitilmiş bir ev... Bu evde olan tozları ancak ben silersem kaldırabilirim kiri,bir başkası yardım edemez. Ama ben tozlara ve eskimiş şeylere mi köleyim yani? Onları güzelleştirmek mi benim misyonum? Yani hepiniz eskittiniz dünyayı. Beni de mi eskitmek amacınız?Anahtarları ortalıkta bırakıyorum. Yer aşkıyla tutuşanlar alsın. Ben yersiz olmak istiyorum.-A.Tilki" notunu düştü.

 

YORUM YAP
YORUMLAR