AK PARTİLİ'LER ZAFER HALAYI ÇEKİYOR!

1 KASIM SEÇİMLERİNDE BÜYÜK BİR ZAFER ELDE EDEN AK PARTİ'NİN TÜM ŞEHİRLERDEKİ TEŞKİLATLARINDA BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANIYOR. İL MERKEZLERİNDE DAVUL ZURNALI KUTLAMALARIN YANISIRA SEÇMENE BAKLAVA İKRAMI YAPILIYOR...

DAVUL ZURNALI ZAFER KUTLAMASI!

 

Genel seçimlerde, resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti'nin yüzde 49'un üzerinde oy alıp, lider parti olmasını partiyi destekleyenler sevinçle kutlamaya başladı. 

 

Türkiye'nin dört bir yanında, AK Parti destekçileri sokaklara dökülüp, konvoylara çıkarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin yer aldığı Kısıklı'da da kutlamalar başladı.

 

İZMİR'DE BAKLAVALI KUTLAMA 

 

Ak Parti İzmir 1. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Binali Yıldırım, açılan sandık sonucu yüzde 50’yi geçince saat 19.30’da partisinin İzmir İl Başkanlığı’na geldi.

 

Yıldırım, bina önünde partililer tarafından alkışlarla karşılanırken, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde sonuçların yansıtıldığı barkovizyonu izledi.

 

Yıldırım, partililerin tebriklerini kabul ettikten sonra ikram edilen cevizli baklavayı yedi. Baklavanın yanı sıra ceviz ve incir de ikram edilirken, partili kadınlar, ellerinde bayraklarla, ’tek başına iş başına’ diye bağırdı. Partili gençler ’Tasalanma yiğidim’ şiirini okudu.

 

KONYA'DA COŞKULU KUTLAMA

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun memleketi ve seçim bölgesi Konya’da Ak Partililer, kesin olmayan seçim sonuçlarına göre tek başına iktidar olmayı coşkuyla kutladı.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün sabah saatlerinde merkez Meram İlçesi’ndeki konutunun yakınındaki Şükrü Doruk Anadolu Kız Meslek Lisesi’nde oy kullandığı 2248 numaralı sandık oldu.

 

Ardından konutuna geçip, sonuç sonuçları burada hazırlanan özel bir sistemle takip etti. Sandıklar açıldıktan sonra kesin olmayan sonuçlara göre Ak Parti’nin tek başına iktar olmasının ardından bir grup partili, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konutunun önünde bekleyeme başladı.

 

Başbakan Davutoğlu’nun saat 21.00’de önce konutunun önünde sonra da Mevlana Müzesi’nin önündeki Mevlana Meydanı’nda halka hitap etmesi ve Mevlana Müzesini ziyaret etmesi bekleniyor. 

 

Ak Partililerin çoğu da kentte Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun halka hitap edeceği Mevlana Meydanı’nda toplanıp, seçim sonuçlarını coşkuyla kutladı.

 

ŞANLIURFA'DA DA KUTLAMA YAPILDI

 

Şanlıurfa’da, resmi olmayan sonuçlara göre 12 milletvekilinden 9’unun kazanılması AK Partililer tarafından coşkuyla kutlandı.

 

Bugün yapılan ve 976 bin 961 seçmeni bulunan Şanlıurfa’da, sandıkların açılmasıyla birlikte kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti 9, HDP 3 milletvekili kazandı.

 

7 Haziran’da yapılan seçimlerde 7 milletvekilliği kazanan AK Partililer, bu sayının 9’a yükselmesi ve partilerinin tek başına iktidar olmasıyla sevinç gösterileri yaptı.

 

Bazı noktalarda havai fişek gösterileri yapılırken, çok sayıda partili ise araçlarıyla konvoy halinde şehir turuna çıktı. AK Partililerin sevinç gösterisinin devam ettiği kentte polis ekipleri de olumsuzluk yaşanmaması için yoğun önlem aldı.

 

GAZİANTEP'TE GÖZYAŞLARIYLA KUTLADILAR
 

Gaziantep’te, AK Parti’nin resmi olmayan sonuçlara göre tek başına iktidar olması ve kentte oy oranıyla milletvekili sayısını artırması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül sevinç gözyaşı döktü.

 

AK Parti Gaziantep il binasına gelen milletvekili adayları ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, partililerle birlikte seçim sonuçlarını kutladı.

 

AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep milletvekili Abdulhamit Gül ile Fatma Şahin, alınan başarılı sonuçları sevinç gözyaşları ile kutladı.

 

Partililere seslenen Abdulhamit Gül, 1 Kasım seçiminde çıkan sonuçlarla halkın AK Parti’yi yeniden iktidara taşıdığını belirterek, "Allah razı olsun Ak Parti’yi yine milletimiz çok büyük destekle, tek başına iş başına getirmiştir.

 

Biz sandık demokrasinin namusudur dedik, bu millet aziz namusu korudu ve korumaya devam edecek" dedi.

 

Partililer de tek başına iktidara gelmenin sevincini havai fişek gösterisi ve davul zurna eşliğinde halay çekerek kutladı.

YORUM YAP
YORUMLAR