AJDA PEKKAN VE SEZEN AKSU’NUN HAYATLARI KİTAP OLACAK!

TÜRK POP MÜZİĞİNİN TARTIŞMASIZ İKİ DEV İSMİ SEZEN AKSU İLE AJDA PEKKAN ARALARINDA YAŞANAN TATLI REKABETİ BU KEZ FARKLI BİR ALANA TAŞIYOR.

Türk pop müziğinin tartışmasız iki dev ismi Sezen Aksu ile Ajda Pekkan aralarında yaşanan tatlı rekabeti bu kez farklı bir alana taşıyor. İki star, hayatlarını kaleme almaya başladı.

 

Pop mü­zi­ğin Mi­nik Ser­çe’si Se­zen Ak­su ile Sü­pers­tar’ı Aj­da Pek­kan, yo­ğun ça­lış­ma tem­po­la­rı­na bi­raz ara ve­rip bu kez ki­tap yaz­mak için ha­re­ke­te geç­ti.

Ho­bi­le­ri­ne yö­ne­len iki sa­nat­çı, uzun sü­re­dir dü­şün­dük­le­ri ki­ta­bı çı­kart­mak için ça­lış­ma­la­ra baş­la­dı. Pek­kan ve Ak­su, 2016’da ha­yat­la­rı­nı ka­le­me ala­rak hay­ran­la­rı­na bü­yük bir sür­priz yap­mak is­ti­yor.

Ka­dın­la­ra bir yol gös­te­ri­ci ol­mak ama­cıy­la yaz­ma­ya baş­la­yan iki ün­lü, sa­nat dün­ya­sın­da ya­şa­dı­ğı zor­luk­la­ra kar­şı na­sıl gö­ğüs ger­dik­le­ri­ni an­la­ta­rak tec­rü­be­le­ri­ni genç ne­sil­le de pay­la­şa­cak. 

Ki­tap ya­zar­ken Ak­su’nun tek en­di­şe­si ba­ba­sı Sa­mi Yıl­dı­rım’ı in­cit­mek olur­ken, Pek­kan’da za­man­sız­lık­tan bi­raz şi­ka­yet­çi­…

Yeni albüm  için  hazırlık

Yeni albüm hazırlıklarını sürdüren Süperstar, 2016’ya damgasını vuracak gibi görünüyor. Sezen Aksu ise konser çalışmalarına ara verecek.

YORUM YAP
YORUMLAR