Ahsen Eroğlu pozları ile Twitter'da gündeme oturdu

Star TV'de ekrana getirilen Menajerimi Ara dizisinde hayat verdiği Dicle karakteri ile beğeni toplayan güzel oyuncu Ahsen Eroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile gündem oldu.

Deniz Can Aktaş ile başrollerini paylaştığı Star TV'nin kısa bir süre önce final yapan Menajerimi Ara dizisinde hayat verdiği Dicle karakteri ile izleyici karşısına çıkan Ahsen Eroğlu, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor.

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Ahsen Eroğlu, dikkat çeken paylaşımlarına yenisini ekledi.

Uykudan uyandığı en doğal hallerini paylaşan Eroğlu, 'Uyandım eve' notunu düştü. Güzel oyuncunun paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken Twitter'da gündem oldu.

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Sosyal medya kullanıcıları 'Bir fotoğraf serisi ile TT olmak mı, yakışır aşk kadın', 'güzelliğinle, doğallığınla, samimiyetinle gündemdesin seviyoruz seni', 'Herkesin yüzüne bir ton photoshop yapıp bambaşka birine dönüştüğü şu günlerde kendini olduğu gibi çekip atan filtre dahi kullanmayan Ahsen Eroğlu sen güzellik kelimesinin tam karşılığısın' ve 'Bu kız nasıl 26 ya 22 Ahsen 22 yaşında' gibi yorumlarda bulundu.

İşte Ahsen Eroğlu'nun gündem olan o pozları...

YORUM YAP
YORUMLAR