AFRA EVLADIM GİBİ!

ÖZCAN DENİZ'İN YAZIP YÖNETTİĞİ, BAŞROLÜ NURGÜL YEŞİLÇAY İLE PAYLAŞTIĞI 'İKİNCİ ŞANS' YARIN VİZYONA GİRECEK. FİLMİN GALASINDA ÖZCAN DENİZ'E YÖNELTİLEN SORU VE ÜNLÜ OYUNCUNUN CEVABI DİKKATİ ÇEKTİ.

Özcan Deniz'in yazıp yönettiği, başrolü Nurgül Yeşilçay ile paylaştığı 'İkinci Şans' yarın vizyona girecek. Filmin galasında Özcan Deniz'e yöneltilen soru ve ünlü oyuncunun cevabı dikkati çekti.

 

O SORUYA KIZDI

 

Özcan Deniz'in, filmde rol verdiği 19 yaşındaki Afra Saraçoğlu ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Filminin Levent, Kanyon AVM'deki galasına gelen Deniz, "Afra ile aşk yaşadığınız doğru mu?" sorusuna, "Saçmalamayın! Öyle bir şey olur mu hiç? Bu konu daha önce de kötü niyetli birileri tarafından ortaya atıldı. Afra evladımız gibi. Ayıp, böyle sorular sormayın" cevabını verdi.

 

ATEŞ PÜSKÜRDÜ

 

Özcan Deniz'in filmde rol verdiği, ancak ayrıldıkları için galaya katılmayan eski sevgilisi Buse Narcı, 'Özcan Deniz-Afra Saraçoğlu aşk iddiası' üzerine sosyal medyada şunları yazdı:

"Ahlak duygumuz ihtiraslarımızı kontrol eder. Aile terbiyesi almamış ismini koyamadığım kız müsveddesi."

 

Bu arada Özcan Deniz'in 10 yıl önce mahkemelik olduğu eski aşkı Şebnem Schaefer da galadaydı. Filmi beğendiğini söyledi. Çift, ilişkileri bittikten sonra birbirleri hakkında suçlamalarda bulunmuştu. (Posta)

YORUM YAP
YORUMLAR