ACUN'UN AMCASI MİLLETVEKİLİ OLDU!

ÜNLÜ TELEVİZYONCU ACUN ILICALI'NIN AMCASI, TÜRKİYE'NİN ULAŞTIRMA DUAYENİ, BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ULAŞTIRMA KÜRSÜ BAŞKANI PROFESÖR DOKTOR MUSTAFA ILICALI DÜNKÜ SEÇİMLERDE ERZURUM'DAN MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ...

ACUN ILICALI'NIN AMCASI İKİNCİ KEZ AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ!

 

Acun Ilıcalı'nın amcası ‘Ulaştırma’ duayeni Profesör Dr. Mustafa Ilıcalı milletvekili oldu.

 

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı'nın amcası Profesör Dr. Mustafa Ilıcalı, Ak Parti'den milletvekili adayı olmuştu.

 

Dün Türkiye genelinde yapılan seçimlerin sonucunda AK Parti yüzde 49,29'luk oy oranı ile tek başına iktidar oldu. 

 

Erzurum ikinci sıra milletveli adayı olan Mustafa Ilıcalı da meclise girmeye hak kazandı.

 

Profesör Mustafa Ilıcalı Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği kurucusu ve Bölüm Başkanı.

 

ACUN ILICALI AMCASINA DESTEK OLDU!

 

Acun Ilıcalı, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” programını 29 Ekim’de Erzurum’da yapmış ve amcasına destek olmak için bir süre baba ocağında kalmıştı. 

 

Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölümü Başkanı ve İBB Başkan Danışmanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, TBMM’de, 22. Dönemde de AKP’den Erzurum milletvekilliği yapmıştı. İstanbul’da ‘Metrobüs’ projesinin mimarı olan Mustafa Ilıcalı siyasete dönme sebebini kendi internet sitesinde şöyle açıkladı:

 

"Siyasete geri dönme kararımın en önemli nedeni şudur; trafik ulaştırma konusunda 35 yıllık bir mesleki birikimim var. Bu birikimimi hem merkezi idarelerle, hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle, hem öğrencilerimizle, hem de ulaştırma sektörüyle, yani herkesle paylaşıyorum.

 

İstanbul bir dünya şehri; ulaşım ve trafikte yapılan çok önemli çalışmalara karşın birtakım yasal düzenlemelerin de yapılması gerektiği kanaatindeyim. Bu yasal düzenlemelere, Ankara’dan katkıda bulunmak düşüncesindeyim.” 

YORUM YAP
YORUMLAR