Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken Hasan Can Kaya yorumu: Seyrederken bu ne dedim...

Ünlü yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı, konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'un bu haftaki konuğu oldu. Acun Ilıcalı, hakkında tüm merak edilenleri anlattı. Geçtiğimiz günlerde kızı Banu Ilıcalı ile geçirdiği kaza hakkında konuşan Ilıcalı, şunları söyledi:

"Ameliyat 3 saat sürmüş, vidalı bir parça yerleştirdiler açıkçası ağır bir ameliyattı. Sağ elimi kullanamadım, zor bir 20 gün geçirdim. Vatandaşımızın bana olan geçmiş olsun dilekleri, sevildiğini hissetmek çok güzel bir şey, hepsine teşekkür ediyorum. Motosiklete bakış açım babam, hayatımda gördüğüm en güvenli sürücüydü.

Bu ecelin insanı ne zaman bulacağı hiç belli olmuyor. Ağır bir kaza geçirdim ama elim tuttuğu anda motosiklete bineceğim"

Hasan Can Kaya'yı Exxen'e transfer eden Ilıcalı, şunları söyledi: "Allah nasip etti diyelim. TV8'i alırken de büyük risk almıştım, Exxen'i kurarken de büyük risklerle kurdum. Baktığımız zaman bunlar büyük riskler. Yine kendimize göre bir maceraya girdik. Bugün dünyaca ünlü bir şirketin Türkiye'ye girmesiyle bizim platform kurmamız aynı şey değil. Ortaya bir hayal devamında da başarı hikayesi çıktı"

  •  
YORUM YAP
YORUMLAR