Acun Ilıcalı’nın Exxen platformunun içeriği belli oldu

Hedef yılbaşı gecesi. Ankara’ya ilgili kurumlara resmi olarak başvurup bürokratik izinleri tamamlayan Ilıcalı ve ekibi şimdi işin asıl zor kısmıyla ilgili yoğun bir çalışma içerisinde.

Platformunu en iyi şekilde hayata geçirebilmek için kurmay heyetiyle baraber tamamıyla ona odaklanabilmek amacıyla, 'O Ses Türkiye' yarışmasını bu yıl yapmaktan vazgeçen Acun Ilıcalı’nın Exxen’inde yer alacak yapımlar belli oldu.

Yapımların belirlenmesinin ardından, her birinin üretimi için yoğun çalışmalar başladı.

Ünlü televizyoncu ekibiyle birlikte toplantılar yaparak belirlediği her bir yapımı hazırlayacak, sunacak ünlü kişiyle tek tek görüşerek ortak yol haritası belirledi.

Arkadaşları, Acun Ilıcalı'nın bu yeni düzenle ilgili her gün görüşmeler yaptığını başını kaşıyacak zamanı bulunmadığını söylüyor.

Yeni sezonda O Ses Türkiye'nin yapılmamasının nedeni olarak pandemi sürece önemli bir etkense de ünlü yayıncının  ve ekibinin bu yeni iş yükünün de diğer bir önemli sebep olduğu kaydediliyor.

Yılbaşı gecesi açılış olacak

Exxen ile ilgili yürütülen çalışmalarda tüm yapımların Aralık ayı ortasına kadar yayına hazır hale getirilmesi planlanıyor.

 Ilıcalı, yılbaşı gecesi digital platformunu yayın hayatına geçirmek istiyor.

Cemal Can ve Aleyna Tilki Exxen'de

İşte, Acun Ilıcalı'nın Dijital Platformu Exxen'de yayınlanacağı iddia edilen yapımlar ve yer alacak ünlüler...

Exxen için geliştirileceği öğrenilen ilk proje, Aleyna Tilki ve Cemal Can'ın başrolde yer alacağı bir müzikal dizi olacak.

Ali Atay’ın proje tasarımını, Onur Ünlü’nün ise yönetmenliğini üstlendiği ''Şeref Bey'' adlı dizide ise Haluk Bilginer, Songül Öden ve Ertan Saban başrolde olacak.

''Vahşi Şeyler'' adlı 8 bölümlük mini dizide ise Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan ve Selim Bayraktar başrolde yer alacak.

İbrahim Büyükak’ın senaryosunu kaleme alıp başrolde yer aldığı ''İlginç Bazı Olaylar'' ve ''Zehirli Çiçekler'' adlı iki yapım da diğer Exxen projeleri arasında.

Ayla, Müslüm, Çiçero ve Naim'in yapımcısı Mustafa Uslu'nun hazırladığı Hükümsüz dizisinde ise Özgü Namal başrollerde olacak. Ancak Hükümsüz dizisinin Özgü Namal'ın eşini kaybetmesinden dolayı gecikme yaşayabileceği konuşuluyor. Namal'ın psikolojik durumuna göre dizi ile ilgili karar daha sonra verilecek.

Dünyanın en fazla izlenen 'model' yarışmaları arasında yer alan "Next Top Model" orijinal isminde Exxen'de yer alacak. Next Top Model'i Burcu Esmersoy sunacak.


Exxen için bir dizi yazan İbrahim Büyükak, aynı zamanda Beyazıt Öztürk ile birlikte ‘Pişti’ isimli talk show’u sunacak.

Lüks bir villada yolları kesişen 3 öğrenciyi anlatan Öğrenci Evi adlı bir yapım, üniversiteye giden Zeynep adlı karakterin para kazanmak için dadılık yaptığı Dadı adlı yapım 1 Ocak'tan itibaren Exxen platformunda yer alacak. 
Exxen'in bir başka yapımı da sosyal medyada yaşanan zorbalığa dikkat çeken gençlik dizisi Eziklerin Savaşı. Dizide sosyal medya etkisi konu edilecek.

Z kuşağının ilgisini Exxen'e çekmeyi hedefleyen Acun Ilıcalı'nın bir diğer projesi de Yaş 17. İki gencin aşkının anlatılacağı dizinin özellikle 8 ila 12'inci sınıf aralığındaki gençleri platforma çekmesi bekleniyor.

Bunların yanı sıra fenomenler Semiraminta, Miço, Orkun Işıtmak, Reynmen ve Buğra Kazancı gibi isimler de Exxen'de özel şovlar hazırlayacaklar.

Tolga Çevik’in efsanevi programı Arkadaşım Hoşgeldin artık Exxen’de olacak.

Gökhan Çınar'ın Katarsisx’i de yeni platformda olacak,

Enis Arıkan rap müzik yarışması sunacak. Yarışmanın jüri koltuğunda Ceza ve Sagopa Kajmer oturacak. 

Mustafa Uslu, Hagi ve Alex gibi futbol efsanelerinin belgesellerini ve Dumlupınar adlı Türkiye’deki seri katilleri anlatan bir belgeseli Exxen için yapacak.

'Tosuncuk' lakaplı dolandırıcı Mehmet Aydın, Arda Turan, Ezhel, Bülent Ersoy gibi isimlerin belgeselleri platformda olacak.

Varol Yaşaroğlu’ndan iki yeni Kral Şakir çizgi filminin yanı sıra Süper Bir Takım adlı yeni bir çizgi dizi de platformda yer alacak.

Sihirli Annem dizisinin yeni bölümleri de Exxen seyircileriyle buluşacak.

Diğer yandan, yeni platformun tüm teknik hazırlıklarının da yoğun bir şekilde sürdürüldüğü öğrenildi.    

Başarılar Diliyorum

Televizyonculuktaki başarısı hepimizin malumu olan Acun Ilıcalı’ya, bu zorlu ve çok yoğun uğraşında başarılar diliyorum.

Acun Ilıcalı'nın bu projeyle başarılı olması demek, tükenmekte olan televizyonculuk sektörüne yeni bir umut yeni bir iş imkanı, çalışma sahası doğacak demektir.

YORUM YAP
YORUMLAR