28 YIL SONRA YENİDEN ŞAN TİYATROSU !

28 YIL ÖNCE KARANLIK ELLER TARAFINDAN KUNDAKLANARAK YAKILAN ŞAN TİYATROSU O GÜNE KADAR SAHNESİNDE ÜNLÜ SANATÇILARI AĞIRLAMIŞTI. İŞTE O ÜNLÜ SANATÇILAR ÇARŞAMBA AKŞAMI GEÇMİŞİ YAD ETMEK ÜZERE BİR ARAYA GELİYOR.

ŞAN TİYATROSU EMEKÇİLERİ 28 YIL SONRA BULUŞUYOR!

 

1978 – 87 yılları arasında İstanbul kültür sanat dünyasının can damarlarından biriyken, 'esrarengiz' bir yangınla yerle bir olan Şan Tiyatrosu kadrosu, kurucusu Egemen Bostancı ve Türk sanat dünyasının yitirilen dev isimleri Adile Naşit, Turgut Boralı, Zeki Alasya, Metin Serezli gibi, emeği geçmiş tüm sanatçıları anmak üzere özel bir geceyle bir araya geliyor.

 

Şan Tiyatrosu kurulduğu günden itibaren Egemen Bostancı ile birlikte unutulmaz müzikal ve gösterilerde  imzası  bulunan Lisa Tuna, Şan kadrosu emekçileri Çiğdem Tunç, Burçin Orhon, Binnaz Ergin, Şebnem Erdener,Yonca Evcimik, Melih Çardak, Kadir Erus, Ersin Ökten bu muhteşem gecenin organizatörleri.

 

28 yıl sonra ilk kez 'Geleceğe Dönüş' adı altında Günay Restoran’da 11 Kasım gecesi gerçekleşecek olan organizasyona, Şan Tiyatrosu'na emeği geçen teknisyeninden ışıkçısına kadar çalışan herkes, Şan Tiyatrosu'nun sahne tozunu yutmuş Haldun Dormen, Demet Akbağ, Emel Sayın, Erol Evgin, Nukhet Duru, Cihan Ünal, Ayten Gökçer, Müjdat Gezen gibi onlarca dev isim bir arada olacak.

YORUM YAP
YORUMLAR