2021’e damgasını vuran magazin olaylarını sizin için derledik!

İşte İrem Derici'den Mehmet Ali Erbil'e 2021 yılında en çok konuşulan isimlerin karıştığı olaylar...

İrem Derici'den Mehmet Ali Erbil'e Seren Serengil'den Ebru Gündeş'e pek çok ünlü isim çeşitli olaylarla uzun süre gündemde yer edindi. İşte 2021 yılında en çok konuşulan magazin olayları...

2/13

İREM DERİCİ'NİN MASTÜRBASYON İTİRAFI

2021 yılında fırtına gibi sahneye dönen ve kostümleriyle konuşulan İrem Derici açıklamalarıyla da çok konuşuldu.

3/13

Üniversite yıllarında porno izleyip, mastürbasyon yaparken annesine yakalanan İrem Derici'nin bu anısı gündemde uzun süre kaldı.

4/13

ECE RONAY'IN İFŞASI

Klibinde rol olan Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa eden Ece Ronay da 2021 yılına konuşulan isimlerdendi.

5/13

Ünlü komedyenin 'Yanında uyumak istiyorum' mesajlarını paylaşan Ronay geçtiğimiz günlerde sevgilisinden hamile olduğunu da açıkladı. İfşalardan sonra ise Erbil'e soruşturma açıldı. Bakalım 2022 yılında neler olacak?

6/13

BÜLENT SERTTAŞ'IN ORYANTAL DİDEM'E TAVRI

İbo Show'a katılan Bülent Serttaş aynı programda konuk olan ve dans eden oryantal Didem'e bakmamasıyla epey bir süre gündemde kaldı. Bu görüntünün ardından Bülent Serttaş Twitter'da tt oldu.

7/13

SEDA SAYAN'IN MEHMET ALİ ERBİL'İ TECAVÜZLE SUÇLAMASI

Seda Sayan eski dostu Mehmet Ali Erbil'e kızınca ortaya korkunç bir iddia attı. Seda Sayan, eski dostunu tecavüzcü olmakla suçladı. Evindeki çalışana tecavüz ettiği iddia edilen Erbil ve Seda Sayan'ın daha sonra konunun üzerine kapatıp barışması da epey bir süre gündemde kaldı.

8/13

SELİN CİĞERCİ-GÖKHAN ÇIRA BOŞANMASI

Çocuk sahibi olmak için çabalayan çift ani bir kararla boşandı. Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra tüm mal varlıklarının paylaşımını ortak yaptı. İkili geçtiğimiz günlerde ise ayrılığa fazla dayanamayıp flörtlerini de unutup buluştu. Git-gelli bir süreç yaşayan çiftin yeniden barışıp barışmayacağı merak konusu.

9/13

SEREN SERENGİL'İN BİR DERİ BİR KEMİK KALMASI

Zayıflamak uğruna üst üste ameliyatlar olan Seren Serengil sağlığından oldu. Alt midesinin olmadığı ortaya çıkan Serengil 43 kiloya kadar düşünce riskli bir ameliyat oldu. 3-4 kilo alabileceğini söyleyen Serengil bu süreçte doktorunu suçladı.

10/13

EBRU GÜNDEŞ-HADİSE DOSTLUĞU BİTTİ

2021 yılı bazı dostlukları da bitirdi. Ebru Gündeş'in yakın arkadaşı olan ve bir dönem birlikte jürilik yaptığı Hadise'nin, Reza Zarrab ile ilişki yaşadığı iddia edildi. İkilinin dostluğu biterken Acun Ilıcalı bu süreçte Hadise'yi O Ses Türkiye jürisinden çıkararak yerine Ebru Gündeş'i getirdi.

11/13

MARCUS ARAL ESKİ SEVGİLİYİ DENİZE ATTI

Marcus Aral, o dönem ayrıldığı Şevval Şahin'i yeni flörtü Kerem Kamışlı ile birlikte görünce ortalık karışmıştı. Aral Kamışlı'yı tutup denize atmış bir de bunu paylaşımlarla sergilemişti. Aral hakkında dava açıldı.

12/13

DENİZ AKKAYA'NIN SELİN CİĞERCİ'YLE TARTIŞMASI VE HAPİS CEZASI

Taşıyıcı anne yöntemiyle evlat edinmek için çabalayan Selin Ciğerci ve Deniz Akkaya büyük bir kavga etmişti. Akkaya aylarca Selin Ciğerci için demediğini bırakmamıştı. Akkaya alınan mahkeme kararına uymayınca 3 gün hapis yatmıştı

YORUM YAP
YORUMLAR